reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Powodzenia!
@marcia331 @ŻonaGraja caly czas trzymam za Was kciuki.
Mało się udzielam bo samopoczucie do bani, nie chce Wam tu smecic, przez ten moj brak objawow praktycznie spisalam tą ciążę na stratę. Odezwę się jak coś optymistycznego będę miala do powiedzenia.
Patuśka a jakie ty chcesz mieć objawy... Ja wszystkie ciąże bez objawowe. Chyba nie marzy Ci się tulenie muszli i chińskie wyznania miłości... daj spokój ciąża nie choroba nie musisz.miec objawów. Ciesz się ich brakiem.

reklama
Hej... Mnie dopadła jakąś depresja.. Leze i becze. Nie tak to wszystko Miało wyglądać. Nie dałam rady pojsc do pracy bo w nocy strasznie bolał mnie brzuch. Wzięłam nospe. Podobno przy odkejaniu kosmowki takie bóle występują... W pracy miałam dzisiaj powiedzieć, a wyszło tak głupio że muszę przez telefon..(mam też problem....Bo na umowie mam. Najniższa krajowa drugie tylko do ręki... W razie ciąży szefowa szybko przepisuje na inną firmę żeby zasiłek był Większy, ale wtedy wypada popracowac Chociaż z 3 miesiące żeby zus się nie doczepil... A tak teraz jestem w dupie za przeproszeniem) Jestem załamana bo chciałam pracować Chociaż do grudnia. Myślałam że kilka dni poleze i przejdzie, ale dzwoniłam do swojego ginekologa mówi że to trwa tygodniami i tylko odpoczynek leki i brak stresu mogą pomóc. Jestem załamana
Kosmówka za tydzień czy dwa się ładnie sklei wrócisz do pracy i wszystko na spokojnie ogarniesz. A na dzień dzisiejszy lepiej odpocząć. Wszystko się poukłada zobaczysz.[emoji110] [emoji110]

Kosmówka za tydzień czy dwa się ładnie sklei wrócisz do pracy i wszystko na spokojnie ogarniesz. A na dzień dzisiejszy lepiej odpocząć. Wszystko się poukłada zobaczysz.[emoji110] [emoji110]
A sądzicie ze jakby ona się skleila to mogłabym lecieć samolotem 17 września??? Obstawiam że nie :(

Marta nie wiem czy można lecieć pewnie nie tak jak mówisz ale zapytaj lekarza swojego. Co do pracy to tak jak pisze Heda jak wszystko będzie ok to może będziesz mogła wrócić do pracy narazie najważniejsze jest maleństwo.

Patuśka a jakie ty chcesz mieć objawy... Ja wszystkie ciąże bez objawowe. Chyba nie marzy Ci się tulenie muszli i chińskie wyznania miłości... daj spokój ciąża nie choroba nie musisz.miec objawów. Ciesz się ich brakiem.
Mialam nudnosci, ktore mi uniemozliwialy normalne funkcjonowanie i sennosc az do soboty. Wiec nie chodzi o brak objawow od poczatku, a o ich ustanie.
No niestety to jak inni przechodza ciaze nie jest dla mnie wyznacznikiem. W poprzedniej kilka dni przed wiadomoscia, ze ciaza przestala sie rozwijac tez zaczelam czuc sie lepiej.

Mialam nudnosci, ktore mi uniemozliwialy normalne funkcjonowanie i sennosc az do soboty. Wiec nie chodzi o brak objawow od poczatku, a o ich ustanie.
No niestety to jak inni przechodza ciaze nie jest dla mnie wyznacznikiem. W poprzedniej kilka dni przed wiadomoscia, ze ciaza przestala sie rozwijac tez zaczelam czuc sie lepiej.
Oki... rozumie ... stres... bądź dobrej mysli. Kiedy masz wizytę?

A sądzicie ze jakby ona się skleila to mogłabym lecieć samolotem 17 września??? Obstawiam że nie :(
Jeśli lekarz na USG stwierdzi ze jest wszystko dobrze to pewnie ci pozwoli na lot. Pytanie czy możesz do ostatniej chwili wstrzymać się z decyzją bo jeli nie to.lepiej zrezygnować z wycieczki.

A mi się dziś nic nie chce... muszę zacząć pakowanie bo wyjeżdżamy na kilka dni odpocząć albo bardziej się zmęczyć to się jeszcze okaże [emoji23]
Tak czy siak mam dziś dzień na nie...

reklama
Dziewczyny proszę się nie śmiać ale tak zrobiłam to...udało mi się na dzisiaj wcisnąć do mojego lekarza [emoji16][emoji28] więc idę po pracy. Koło 17. Ale mam stresa ale też jestem taka podekscytowana. I zastanawiam się czy nie wziąść l4 od przyszłego poniedziałku. Moja kiero mówi żebym nie patrzyła na pracę tylko na maleństwo i ja chociaż chciałam pracować to chyba zaczynam być tego samego zdania. Nie chce ryzykować a niestety w tej mojej pracy to ciężko żeby tylko siedzieć.
Ps. 6 tydzień

Do góry