A nie pękł Ci hemoroid?Dziewczyny nie wiem co robić. Jestem załamana.. Rano podczas wypróżniania polecili mi trochę krwi.. Moim zdaniem nie mało ... Żywa Czerwona... Później już nie leciało tylko w tym danym momencie . Ale za to przy kolejnym suusianiu podcieralam się i był skrzep krwi. Poszłam na ginekologie na izbe przyjec...ginekolodzy mieli porody czekałam 2 h.. Po czym przyszło wrendne babsko.. Spojrzała że na wkladce nie mam krwi. Zbadała mnie tylko wziernikiem. Mówi no widać, że jakaś krew była .. Ale skoro nie ma teraz to jest ok. Czacie?? Obok stał monitor do usg... Ani przed glowe jej nie przeszło żeby sprawdzić. Jestem zalamana płaczę..
Nie wiem co robić. Naprawdę tego było sporo.. Ale no tylko podczas wypróżniania ta Czerwona krew..... Nie sądzę, ze to normalne
reklama
Już bez czarnych myśli. Pewnie coś nadwyrężyłaś.@Mujer ty mnie pytałaś o relacje rodzinne? Więc odpowiadam. Jesteśmy naprawdę blisko, ale mama jest taka bezpośrednia, niestety często ma teksty jakby brakowało jej taktu... Teściowie są ok. Może nie będzie tak źle z ogłoszeniem tej wiadomości, może się obawiam bezpodstawnie. O ile będzie co ogłaszać, bo wczoraj przeszył mnie dwa razy bardzo silny ból, ale nie w dole brzucha tylko po prawej stronie, pod żebrami i w dół, jednak nie czułam tego w macicy. Robiłam porządki i bardzo się forsowałam, siedziałam też z bardzo skręconym tułowiem, na brzegu kanapy, a odwracałam się i wyciągałam ciało. I wtedy mnie złapało. Popłakałam się nawet z tego bólu, położyłam się i mi przeszło zaraz. Więc wstałam poszłam sprzątać dalej i drugi raz mnie przeszyło. Brrrr... Okropne to było i sobie pomyślałam, że może stało się coś złego...
Heda
Fanka BB :)
Jestem jestem... czytam w wolnej chwili... miałam rodzinkę na weekend więc i czasu na forum mniej. Dziś z rana zaliczyliśmy spacerek do parku i dopiero wróciłam zaraz was nadrabiam. U nas oki... na razie bez problemowo i bez objawowo. Moje szoguny w parku z żurawiami...
Załączniki
N
Natuś_ka
Gość
Śliczne dziewczynkiJestem jestem... czytam w wolnej chwili... miałam rodzinkę na weekend więc i czasu na forum mniej. Dziś z rana zaliczyliśmy spacerek do parku i dopiero wróciłam zaraz was nadrabiam. U nas oki... na razie bez problemowo i bez objawowo. Moje szoguny w parku z żurawiami...Zobacz załącznik 891948
Heda
@marcia331 ja za Ciebie kciuki cały czas trzymam musi być dobrze nie ma opcji...
Heda
Jeśli teraz nie leci to bądź dobrej myśli masz możliwość zadzwonić do swojego giną. Może jakiś i my szpital w okolicy albo prywatną wizyta. Stres najgorszy. Biedna... tyle mocno... jak nie masz gdzie dziś pojechać to kładź się do łóżka weź nospe i leż plackiem. Ewentualnie jakiś progesteron jak masz w domu... A jutro szukaj lekarza na gwałt...Dziewczyny nie wiem co robić. Jestem załamana.. Rano podczas wypróżniania polecili mi trochę krwi.. Moim zdaniem nie mało ... Żywa Czerwona... Później już nie leciało tylko w tym danym momencie . Ale za to przy kolejnym suusianiu podcieralam się i był skrzep krwi. Poszłam na ginekologie na izbe przyjec...ginekolodzy mieli porody czekałam 2 h.. Po czym przyszło wrendne babsko.. Spojrzała że na wkladce nie mam krwi. Zbadała mnie tylko wziernikiem. Mówi no widać, że jakaś krew była .. Ale skoro nie ma teraz to jest ok. Czacie?? Obok stał monitor do usg... Ani przed glowe jej nie przeszło żeby sprawdzić. Jestem zalamana płaczę..
Nie wiem co robić. Naprawdę tego było sporo.. Ale no tylko podczas wypróżniania ta Czerwona krew..... Nie sądzę, ze to normalne
Natalia91
Na kiedy masz termin?Tak ostatnia miesiączka 21.07
porcelana
"Moje szoguny" [emoji23][emoji173]️Jestem jestem... czytam w wolnej chwili... miałam rodzinkę na weekend więc i czasu na forum mniej. Dziś z rana zaliczyliśmy spacerek do parku i dopiero wróciłam zaraz was nadrabiam. U nas oki... na razie bez problemowo i bez objawowo. Moje szoguny w parku z żurawiami...Zobacz załącznik 891948
porcelana
Też mi się wydaje, że nie masz powodów do zmartwień raczej. Moja siostra w ciąży przy wyproznianiu miała to samo, lekarz jej mówił, że to nie jest nic niepokojącego.Dziewczyny nie wiem co robić. Jestem załamana.. Rano podczas wypróżniania polecili mi trochę krwi.. Moim zdaniem nie mało ... Żywa Czerwona... Później już nie leciało tylko w tym danym momencie . Ale za to przy kolejnym suusianiu podcieralam się i był skrzep krwi. Poszłam na ginekologie na izbe przyjec...ginekolodzy mieli porody czekałam 2 h.. Po czym przyszło wrendne babsko.. Spojrzała że na wkladce nie mam krwi. Zbadała mnie tylko wziernikiem. Mówi no widać, że jakaś krew była .. Ale skoro nie ma teraz to jest ok. Czacie?? Obok stał monitor do usg... Ani przed glowe jej nie przeszło żeby sprawdzić. Jestem zalamana płaczę..
reklama
Heda
Nie nadążam za nimi odkąd zaczęły chodzić [emoji23] [emoji23] [emoji23] wszędzie ich pełno."Moje szoguny" [emoji23][emoji173]️