reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Wlasnie tak jak pisalam wyzej. Policzyla mi tak na szybko, jeszcze niee mam zalozonej karty ciazy. Dzisiaj 9t0 z jej obliczen i termin na 3kw. Nie wiem jak ona to liczyla, z takimi tygodnkami to mi zawsze wychodzi na 1kw albo nawet ostatni marzec. Zobaczymy jak pojde nastepnym razem :)
To chyba cos pomieszala bo mi z USG gdzie zarodek miał 1,3 cm wychodzi termin na 4/04 i dziś mam 8+2 licząc tygodnie od 0 do 6 lub 8+3 licząc od 1 do 7, tak jak właśnie himommy liczy

reklama
No to cos tu nie gra, ja wtedy miałam 7+4 jak maleństwo mierzyło te 1,3cm
Zresztą z ternmnu owulacji tez mi wszystko dobrze wychodzi
Chyba nie ma wyjścia jak czekać na kolejne usg
Monitor tez taki wiek pokazywal, ale nie patrzyla nanto, bo bylam u niej na monitoringu i wie dokladnie kiedy mialam owulacje. Jakby nie bylo poczatek kwietnia hehe

Monitor tez taki wiek pokazywal, ale nie patrzyla nanto, bo bylam u niej na monitoringu i wie dokladnie kiedy mialam owulacje. Jakby nie bylo poczatek kwietnia hehe
No właśnie, tak czy siak kwiecień a i tak bobas zdecyduje kiedy wyjść :)
Ja owulację miałam 12/13 lipiec, kalkulatory wyliczaly na 15/16 ale z obserwacji wiedziałam ze jest wcześniej no i USG to potwierdziło

No właśnie, tak czy siak kwiecień a i tak bobas zdecyduje kiedy wyjść :)
Ja owulację miałam 12/13 lipiec, kalkulatory wyliczaly ba 15/16 ale z obserwacji wiedziałam ze jest wcześniej no i USG to potwierdziło

Ja mialam 10lipca. Liczy sie termin pewnie wiesz jak czyli 10lipca -7dni -3-miesiace +rok wychodzi 3 kwiecien wiec miala racje. Teraz to zobaczylam. A z tymi tygodniami to nie wiem, najmniej apka pokazuje 8+4

A propo właśnie na wizytowym wątku przeczytałam ze maleństwo kitty w 8+4 tez ma 1,3cm, wiec ja chyba jakiegoś mutanta nosze ze tydzień różnicy a taki 'wielki' :p

reklama
Do góry