reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Najpewniejsze jest badanie wolnego płodowego dna. Mamaginekolog o tym napisała na swoim blogu możesz poczytać jeśli jesteś zainteresowana [emoji4] pobierają Ci tylko krew, bo w krwi kobiety w ciąży już od pierwszych dni jest DNA dziecka które w sobie nosi. Ta próbka leci do stanów i tam jest przeprowadzone badanie w Polsce jeszcze tego nie ma dlatego koszt to około 2000 zł ale jest to jedyne badanie które daje 100% pewna odpowiedź co do tego czy dziecko jest zdrowe jaka ma płeć, a jeżeli nie jest zdrowe to da odpowiedź jaka jest wada.
Daje taki sam procent jak amnio, tylko amnio wiąże się z ryzykiem poronienia.

Kochane jestem już po wizycie i wszystko jest ok :) Serduszko bije, a na te moje bóle brzucha dostałam Luteinę 2x dziennie :)
Jakoś od razu lżej mi się na serduszku zrobiło :)
super wiesci. widze ze ta luteina na bole brzucha to taka rutyna.
w pierwszej ciazy nic mnie nie bolalo. teraz stuknela 30tka i czuje nie dosc ze wszystko szybciej, mdlosci i zgage to jeszcze wlasnie bole brzucha.

Cześć wszystkim ja już w domu rano mnie wypisali jest serduszko jest dobrze trochę mnie jeszcze gniecie w brzuchu ale mam odpoczywać będzie dobrze
Super, bardzo dobre wieści.

tak ale wizyta dopiero 20 wrzesnia bo lekarz ma urlop a do 20 mam zwolnienie bedzie to 9+4 ja tyle nie wytrzymam. ja musze wiedziec szybciej czy pecherzyk ma zarodek i serduszko.
planuje isc okolicach 7 wrzesnia do kogos innego.
Tyle czekać..., idź idź, lepiej się poczujesz.

Kochane jestem już po wizycie i wszystko jest ok :) Serduszko bije, a na te moje bóle brzucha dostałam Luteinę 2x dziennie :)
Jakoś od razu lżej mi się na serduszku zrobiło :)
Gratulacje!

Najpewniejsze jest badanie wolnego płodowego dna. Mamaginekolog o tym napisała na swoim blogu możesz poczytać jeśli jesteś zainteresowana [emoji4] pobierają Ci tylko krew, bo w krwi kobiety w ciąży już od pierwszych dni jest DNA dziecka które w sobie nosi. Ta próbka leci do stanów i tam jest przeprowadzone badanie w Polsce jeszcze tego nie ma dlatego koszt to około 2000 zł ale jest to jedyne badanie które daje 100% pewna odpowiedź co do tego czy dziecko jest zdrowe jaka ma płeć, a jeżeli nie jest zdrowe to da odpowiedź jaka jest wada.
Lekarz mówił mi coś o tym. Niby spokój ciężarnej jest bezcenny, ale to jednak sporo pieniędzy.

reklama
Witam serdecznie :) Jestem tu nowa. Szukam jakiegoś przyjaznego miejsca, gdzie będzie można dzielić się wrażeniami z ciąży i wzajemnymi doświadczeniami. Ja póki co tylko po teście ciążowym. Wizytę u lekarza mam za tydzień. Z OM wychodzi mi 6 tydzień. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo do tej wizyty trochę się stresuję. Mam już jednego synka więc to moja druga ciąża. Pozdrawiam

Do góry