reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja w ostatniej ciąży widziałam tylko pulsujace punkciki na ekranie. Tętno p.doktor podała ale zasugerowała
Ja słyszałam, a przy synku 2 tyg wcześniej byłam i też słyszałam.

Wole nie ryzykowac. Dzwonilam z ciekawosci do swojego poprzedniego lekarza, powiedzial ze definitywnie sie tak wczesnie nie slucha.

reklama
Cześć witam wszystkie kwietniówki. Dziewczyny, mam do Was pytanie. Odczuwacie jakies bóle podbrzusza? Obecnie jestem w 6t 1d i mam dosyc mocne bóle takie jak w czasie miesiaczki. Zdarzaja sie 2-3 razy w ciagu dnia. Wizyte u lekarza mam dopiero 7 września:( bardzo sie martwie.

Tez tak mam. Lekarz mowil, ze to normalne jesli nie ma krwawien

Mnie trochę czasem boli. Najgorzej się jak się zapomnę i za szybko wstanę z łóżka albo z fotela, wtedy mam taki skurcz że nie mogę się ruszyć [emoji58]

Tak w ogóle to cześć wszystkim :) we wtorek testowałam i zobaczyłam 2 piękne kreski, termin z OM na 29.04, aczkolwiek zadomowiłam się trochę na majówkach bo u Was to już wszystkie tak „daleko” z wizytami i ciążami [emoji1]

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i mocne serducha [emoji173]️
Witamy i zapraszamy do nas!

A w ktorym tc jesteś?
No to faktycznie przy maluchach ciężko o odpoczynek. Ale za to ile szczescia ja juz bym tak bardzo chciala zobaczyc maleństwo na usg.. nie moge sie doczekac bo to moja pierwsza ciąża.
W którym tygodniu jesteś i kiedy masz wizytę? Przy pierwszej ciąży jest najwięcej pytań i niewiadomych, ale ja w trzeciej i też wszystkiego nie wiem.

Dzięki dziewczyny za odpowiedz. To jest moja pierwsza ciąża i dlatego niepokoja mnie te bóle. U mojej gin bylam, mialam nadzieje ze mnie zbada. Ale zaczęła krecic głowa ze to jeszcze za wczesnie ze nic nie bedzie widac.. wkurzyła mnie. bede musiala chyba zmienic gin.

Ja bylam tak wlasnie za wczesniej, a pozniej mialam 3 tyg nie przespane. Lepiej robic usg jak juz cos widac

reklama
Do góry