reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Cześć witam wszystkie kwietniówki. Dziewczyny, mam do Was pytanie. Odczuwacie jakies bóle podbrzusza? Obecnie jestem w 6t 1d i mam dosyc mocne bóle takie jak w czasie miesiaczki. Zdarzaja sie 2-3 razy w ciagu dnia. Wizyte u lekarza mam dopiero 7 września:( bardzo sie martwie.

Mnie trochę czasem boli. Najgorzej się jak się zapomnę i za szybko wstanę z łóżka albo z fotela, wtedy mam taki skurcz że nie mogę się ruszyć [emoji58]

Tak w ogóle to cześć wszystkim :) we wtorek testowałam i zobaczyłam 2 piękne kreski, termin z OM na 29.04, aczkolwiek zadomowiłam się trochę na majówkach bo u Was to już wszystkie tak „daleko” z wizytami i ciążami [emoji1]

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i mocne serducha [emoji173]️

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedz. To jest moja pierwsza ciąża i dlatego niepokoja mnie te bóle. U mojej gin bylam, mialam nadzieje ze mnie zbada. Ale zaczęła krecic głowa ze to jeszcze za wczesnie ze nic nie bedzie widac.. wkurzyła mnie. bede musiala chyba zmienic gin.

Mam koleżankę, która ma 3 młodszych braci. Zawsze marzyła jej się Córka. Zeszła w pierwszą ciążę i chłopak. Potem była w drugiej i bardzo chciała dziewczynkę, ale kolejny chłopak. Po kilku latach zdecydowali się na 3 z nadzieją na Córkę i znowu chłopak :D Niektórzy mają już predyspozycje do konkretnej płci.

Mnie trochę czasem boli. Najgorzej się jak się zapomnę i za szybko wstanę z łóżka albo z fotela, wtedy mam taki skurcz że nie mogę się ruszyć [emoji58]

Tak w ogóle to cześć wszystkim :) we wtorek testowałam i zobaczyłam 2 piękne kreski, termin z OM na 29.04, aczkolwiek zadomowiłam się trochę na majówkach bo u Was to już wszystkie tak „daleko” z wizytami i ciążami [emoji1]

[emoji3] zapraszamy i do nas... z terminem nigdy nic nie wiadomo 2 tyg przed i 2 tyg po liczy się jako w terminie więc kto wie...

Gratuluję! Spokojnej ciąży :)

No własnie mam to samo. Wystarczy zw szybciej wstane z krzesła to czuje cos takiego jak skurcz.. po minucie przechodzi ale niepokoji mnie to.

Jak ja już bym chcia

Też chcemy. Ale on zawsze chciał córki. Mnie też to dziwiło :tak:. Teraz przy trzecim to naprawdę obojętne. Jednak muszę przyznać, że jak oglądam ubranka to dla dziewczynek!
A ja znowu mam z tym problem. Działy dziewczęce są zaróżowione, takie kiczowate. Ciężko coś znaleźć. Wolę kupować dla syna.

No własnie mam to samo. Wystarczy zw szybciej wstane z krzesła to czuje cos takiego jak skurcz.. po minucie przechodzi ale niepokoji mnie to.
Mnie dzisiaj tak złapało jak szłam ze śniadaniem z kuchni do stołu. Aż mi się słabo zrobiło bo to był taki nagły mocny ból. Na szczęście trwał krótko. Bóle podbrzusza jak na @ miałam w terminie @. Teraz już jest lepiej chociaż od dwóch dni czasem coś pobolewa szczególnie wieczorem. Ale przy 3 dzieci ciężko o odpoczynek. Jeszcze 1,5 tygodnia i chłopaki do przedszkola pójdą to chociaż pół dnia będzie trochę spokoju.

reklama
Mnie dzisiaj tak złapało jak szłam ze śniadaniem z kuchni do stołu. Aż mi się słabo zrobiło bo to był taki nagły mocny ból. Na szczęście trwał krótko. Bóle podbrzusza jak na @ miałam w terminie @. Teraz już jest lepiej chociaż od dwóch dni czasem coś pobolewa szczególnie wieczorem. Ale przy 3 dzieci ciężko o odpoczynek. Jeszcze 1,5 tygodnia i chłopaki do przedszkola pójdą to chociaż pół dnia będzie trochę spokoju.

A w ktorym tc jesteś?
No to faktycznie przy maluchach ciężko o odpoczynek. Ale za to ile szczescia ja juz bym tak bardzo chciala zobaczyc maleństwo na usg.. nie moge sie doczekac bo to moja pierwsza ciąża.

Do góry