reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witam Was serdecznie i gratuluję wszystkim kiwetniowym mamusiom.
Postanowiłam się do Was przyłączyć. Jestem po kilku bhcg
28dc-87,33
...
37dc-2955
Byłam u lekarza, ale kazał przyjść dopiero 31.08 na USG więc trzeba czekać.
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku[emoji110][emoji110][emoji110]
Gratulacje...

reklama
Ja mam jutro wizytę na 10.15 :) i mocno liczę na serduszko <3

mnie niestety też coś złapało i mam kluchę w gardle i lekki katar. Mam w planach podejść dziś po jakiś syrop, bo herbatka z miodem już od 2 dni serwowana.
Ja również jutro man wizyte, co prawda bylam na tych usg w szpitalu, ale potrzebuje recepte na progesteron bo mi sie konczy, plus tak mysle ze ta wizyta mnie dopiero uspokoi. Na razie chodzę jak struta i mam problemy z bezsennoscia, tak to wszystko przezywam
28dc-87,33
...
37dc-2955
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku[emoji110][emoji110][emoji110]
Czesc:) co tam za zawirowania mialas ze tyle przeszliscie?
Ja jestem po badaniu chyba będzie dobrze lekarz mówi że dobrze tam wszystko wygląda rośnie.
Super [emoji7] [emoji7] ktory tc? Co juz było widac na usg?

Chyba poproszę jutro doktorka zeby nie wlaczal dopplera, tak na wszelki wypadek...

28dc-87,33
...
37dc-2955
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku✊✊✊
Witaj, gratulacje i kciuki zaciśnięte.

@delicious wiem, że są też inne kolory, ale niestety przeważa róż, którego nie cierpię. Skarpetki dla Miśki kupowałam w dziale chłopięcym, mieli takie ładne zieloniutkie i żólte :p Najgorzej właśnie ze skarpetami :D

Ja teraz martwie sie mieszkaniem. Wynajmuje takie srednie warunki ze wzgledu na brak wyboru. Stare drewniane meble, wykladziny przeraza mnie to wszystko i teraz jak mam to sprzatac obrzydza. Kazdego dnia szukam nowych ofert ktorych brak, albo sa z cenami jak w warszawie. Ehhhhhhhhhh
O! Z Warszawy jesteś? My mamy kredyt, w ogóle wynajem się nie opłaca.

Ja mam jutro wizytę na 10.15 :) i mocno liczę na serduszko <3

mnie niestety też coś złapało i mam kluchę w gardle i lekki katar. Mam w planach podejść dziś po jakiś syrop, bo herbatka z miodem już od 2 dni serwowana.
Czosnek, czosnek, ale polski. Naturalny antybiotyk. I dużo wit c.

28dc-87,33
...
37dc-2955
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku✊✊✊
Grtatuluję! I nudnej ciąży ;)

@delicious wiem, że są też inne kolory, ale niestety przeważa róż, którego nie cierpię. Skarpetki dla Miśki kupowałam w dziale chłopięcym, mieli takie ładne zieloniutkie i żólte :p Najgorzej właśnie ze skarpetami :D

Nie jestem z warszawy. Zeby jeszcze te kredyty tak latwo rozdawali...

U mnie jest dużo młodsza ciąża bo z monitoringu wyszło że owulacja miażdży 24 a 26 dniem cuklu i tylko w te dwa dni dzialalismy a dzisiaj jest 48 dzień cyklu czyli 23dni od owulacji. Taki pulsujacy punkcik wczoraj go nie było.

reklama
@delicious wiem, że są też inne kolory, ale niestety przeważa róż, którego nie cierpię. Skarpetki dla Miśki kupowałam w dziale chłopięcym, mieli takie ładne zieloniutkie i żólte [emoji14] Najgorzej właśnie ze skarpetami :D

W lidlu często są piękne i ubranka, i skarpetki unisexy dla maluszkow :) moja córka nie tylko w różowym śmiga. Duzo w szarym, czarnym, bezowym, ale i pudrowy róż lubie. Taki brudny :)

Do góry