mamablondi
Fanka BB :)
No jasne, że zabawa mnie jest obojętne jaka płeć, aby tylko dzidziutek byl zdrowy [emoji813]Czyli pewnie pi razy oko...
To i tak forma zabawy...
Kciuki za jutrzejszą wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jasne, że zabawa mnie jest obojętne jaka płeć, aby tylko dzidziutek byl zdrowy [emoji813]Czyli pewnie pi razy oko...
To i tak forma zabawy...
Ja mam wizyty w swoim miescie. 2.5 - 3km od domu. Zamierzalam zmienic i jezdzic 15km na wizyty, ale najblizszy wolny termin mają na.... Styczeń 2019Do pierwszej wizyty się dłuży, ale po pierwszej lżej nie jest . Ja idę kiedy chcę, więc może w drugim tygodniu września, po co mam się spieszyć. Na początku września mam jeszcze wizytę u innego lekarza, dawno temu się zapisałam, kiedy jeszcze się wahałam czy lepiej dojeżdżać do zaufanego lekarza czy bliżej poszukać nowego. Jednak nie wiem czy pójdę, bo chyba musiałabym kłamać, że nie chodzę do innego albo coś. Z drugiej strony jak powiem, że to pierwsza wizyta to mi może założy kartę ciąży, bo to będzie już 9 tygodni i kilka dni, a po co mi karta u drugiego lekarza.
Czy wy daleko jeździcie na wizyty?
Na styczeń 2019 skandal . Zatem najlepiej się zapisać na pierwszą ciążową wizytę z pół roku przed staraniami .Ja mam wizyty w swoim miescie. 2.5 - 3km od domu. Zamierzalam zmienic i jezdzic 15km na wizyty, ale najblizszy wolny termin mają na.... Styczeń 2019
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No to wizytujemu razem.Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, bo starałam się nie myśleć w ogóle o ciąży. Dziś o 17.30 pierwsza wizyta i ze stresu obudziłam się po 4 już i tak czytałam sobie zaległości z forum. Absolutnie nie wiem czego się spodziewać i na co liczyć, więc chyba pojadę wcześniej do pracy...
Według aplikacji ciąża+ jestem w 6+5tc, a według flo 7+6tc i nie wiem, której apce wierzyć...
Umówiłam się do nowego lekarza. Więc nie wiem jak tam wygląda. Idę.na godzone więc kolejki pewnie nie będzie ale kto wie. Pierwszy raz u nowego lekarza trochę stresujacy mam nadzieję że okaże się ok.do.prowadzenia ciąży. Niby laski to sobie chwalą i ma certyfikat fnf czy jak.mu tam do robienie USGprenatalnego. No zobaczymy...Ale będzie kolejka czy od razu wchodzisz? Bo ty idziesz prywatnie tak? Czy będziesz miała możliwość dać nam znać możliwie wcześnie? Bo uschniemy tutaj w oczekiwaniu na te słodkie bliźniaki .
Aplikacja pokazuje ci skończony tydzien a flo biezacy. W ustawieniach flo mozna przestawic zeby byly tyg zakonczone i powinno ci sie zrownac.Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, bo starałam się nie myśleć w ogóle o ciąży. Dziś o 17.30 pierwsza wizyta i ze stresu obudziłam się po 4 już i tak czytałam sobie zaległości z forum. Absolutnie nie wiem czego się spodziewać i na co liczyć, więc chyba pojadę wcześniej do pracy...
Według aplikacji ciąża+ jestem w 6+5tc, a według flo 7+6tc i nie wiem, której apce wierzyć...
8t2d wg usg, wg om 8t3d [emoji4]Czesc dziewczyny
Czy moglibyście te które juz są po USG i widziały serduszko napisać w którym tygidniu byly i widziały?