reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@delicious absolutnie dobrze jest pisać tp, co sie mysli :) zastanawialo mnie czyasz takie podejscie po doświadczeniach czy nie :)

Co do płci. Wg kalendarzA chinskiego Wyszlo mi w poprzedniej ciazy, ze bedzie chlopiec, urodzilam dziecwyznke. Teraz tez mi wychodzi chłopiec. Zobaczymy:)

reklama
@delicious absolutnie dobrze jest pisać tp, co sie mysli :) zastanawialo mnie czyasz takie podejscie po doświadczeniach czy nie :)

Co do płci. Wg kalendarzA chinskiego Wyszlo mi w poprzedniej ciazy, ze bedzie chlopiec, urodzilam dziecwyznke. Teraz tez mi wychodzi chłopiec. Zobaczymy:)
A dobrze to wyliczylaś bo trzeba przeliczyć swój wiek na lata księżycowe. Gdzieś była aplikacja do tego. Mi się 2 razy sprawdziło.

W niczym Ci luteina nie zaszkodzi, a jesli mialabys niedobor progesteronu to tylko pomoze ;) super ze dobre wieści z wizyty
no wlasnie moj prgesteron 16 sierpnia wynosil 18 ale jak wiadomo nie byl badany dzien w dzien i nie wiem w jakim momencie trafilam.. jesli luteina mi nie zaszkodzi a moze pomoc to moze wlasnie ten progesteron podniesie ciut ciu. gdyby byl 25 czulabym sie jakos bezpieczniej.

Jak już piszecie o płci to mnie się za każdym razem sprawdziło z kalendarzem chińskim [emoji16] aż z ciekawości teraz spojrzałam jak wychodzi bo o tym zapomnialam. No i wychodzi dziewczynka [emoji16][emoji16][emoji16] fajne by było. Mam już dwóch synów i córkę. Między chłopakami jest taka sama różnica wieku jaka będzie teraz między córka a nowym dzidziusiem. Więc fajnie by było gdyby były siostry [emoji16][emoji16]
Ja tez marze o dziewczynce [emoji7] [emoji7]

Dziewczyny która jutro wizytuje?

no wlasnie moj prgesteron 16 sierpnia wynosil 18 ale jak wiadomo nie byl badany dzien w dzien i nie wiem w jakim momencie trafilam.. jesli luteina mi nie zaszkodzi a moze pomoc to moze wlasnie ten progesteron podniesie ciut ciu. gdyby byl 25 czulabym sie jakos bezpieczniej.

Moj progesteron to tydzien temu byl 12. Dzisiaj na wizycie lekarz sie tym nie bardzo przejela, mowi zeby sie nie przejmowac

A dobrze to wyliczylaś bo trzeba przeliczyć swój wiek na lata księżycowe. Gdzieś była aplikacja do tego. Mi się 2 razy sprawdziło.
No właśnie jak patrzyłam na te tabelki w Internecie to też mi wychodził w 3 ciąży chłopak. A jak wpisywalam na jakiejś stronie gdzie był taki kalkulator tego kalendarza to wychodziła dziewczynka. Więc tam już pewnie przelicza te lata. Teraz sprawdzałam w tym samym miejscu.

No piękna beta [emoji16] fajnie że tyle dobrych wiadomości dzisiaj [emoji16] no właśnie kto wizytuje jutro??? Za kogo trzymamy kciuki??

Coś mnie wieczorem brzuch pobolewa. Zaraz kładę spać moja Trójkę Drombo [emoji6] i sama też się położę

reklama
Do góry