reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Btw ściągnęłam sobie aplikacje chłopiec czy dziewczynka i....chyba ta córka mi daje tak w kość [emoji23] bo w każdej opcji wyszła dziewczynka a tylko raz chłopiec [emoji16]
Jest taka apka? Już szukam.... Ciekawe co u mnie.
A co byś chciała mieć? Tak tak, wiem że zdrowe i tak dalej, ale bywa, że się marzy konkretna płeć ;).

@delicious ma prawo wyrażać swoje zdanie. Cenię takie osoby, które nie boją się pisać/mówić co myślą. I tak samo jestem za naturą i uważam, że bezsensu jest na siłę podtrzymywanie ciąży. Skoro natura chce się pozbyć to ma jakiś cel.

To jest to co mnie denerwuje na forach, trzeba słodzić i grzecznie przytakiwać, bo jak się okaże, że się ma odmienne zdanie na jakiś temat zaraz na ciebie wsiada reszta babeczek i próbują cię naprostować, żebyś myślała jak reszta. A jak nie zmieniasz zdania jesteś tą złą, najgorszą! Słodko i mdło... A mdłości to już mamy i bez tej słodkości ;). Dziewczyny naprawdę nie jesteśmy w podstawówce...
Co do mdłości... chyba mi dzisiaj trochę ustały, co mnie cieszy :).
Nie martw się, ja też jestem zawsze tą najgorszą. A jeszcze z moimi fiołami haha
Ja normalnie wchodzę z przeglądarki i też oznaczam @

U mnie już po wizycie, reszta w odpowiednim wątku ;)

Jak już piszecie o płci to mnie się za każdym razem sprawdziło z kalendarzem chińskim [emoji16] aż z ciekawości teraz spojrzałam jak wychodzi bo o tym zapomnialam. No i wychodzi dziewczynka [emoji16][emoji16][emoji16] fajne by było. Mam już dwóch synów i córkę. Między chłopakami jest taka sama różnica wieku jaka będzie teraz między córka a nowym dzidziusiem. Więc fajnie by było gdyby były siostry [emoji16][emoji16]

Jak już piszecie o płci to mnie się za każdym razem sprawdziło z kalendarzem chińskim [emoji16] aż z ciekawości teraz spojrzałam jak wychodzi bo o tym zapomnialam. No i wychodzi dziewczynka [emoji16][emoji16][emoji16] fajne by było. Mam już dwóch synów i córkę. Między chłopakami jest taka sama różnica wieku jaka będzie teraz między córka a nowym dzidziusiem. Więc fajnie by było gdyby były siostry [emoji16][emoji16]
Mnie też się sprawdziło, a teraz wychodzi córka, ale nie uwierzyłabym w swoje szczęście, bo chciałabym córkę :cool2:. Ale jak będzie syn to będę kochać mocno!

reklama
Do góry