Juz po wizycie. 8t 3d. Na ta chwile wszystko ok, serce bilo widzialam termin na 3 kwiecien. Mowilam o niskim progesteronie i bolach, lekarz kazal sie nie denerwowac, nie mam zadnych lekow. Ciesze sie, ale wiem ze na nastepnej wizycie bede sie bala rownie bardzo.
reklama
patuśka
Fanka BB :)
Cudnie!! Oby wiecej takich wiesciJuz po wizycie. 8t 3d. Na ta chwile wszystko ok, serce bilo widzialam termin na 3 kwiecien. Mowilam o niskim progesteronie i bolach, lekarz kazal sie nie denerwowac, nie mam zadnych lekow. Ciesze sie, ale wiem ze na nastepnej wizycie bede sie bala rownie bardzo.
marcia331
Właśnie miałam wcześniej napisać że być może to zależy od tego czy ktoś posiada już dzieci czy nie ale w końcu skasowalam bo też mogłoby to być źle odebrane. Ja rozumiem ten ból po poronieniu szczególnie że wśród bliskich mi znajomych zdazylo się to nie raz. Ale rozumiem też delicious i też uważam że ma prawo wyrażać swoje zdanie które w żaden sposób nie jest krzywdzące dla innych. To tylko jej zdanie i jej odczucia.Każda to na swój sposób przechodzi i ma do tego prawo. Może jest w tym trochę racji, ja mam dwójkę, może dlatego mi to myślenie tak łatwo przychodzi.
Ja właśnie rozumiem Twój tok myślenia, przy pierwszym przezylam bo za dużo strachu było. Drugie sobie wytkukaczylam, yym ze wlasnie miga byc duze wady. Ale przy 3 już nie dała bym rady tak logicznie chyba myślećKażda to na swój sposób przechodzi i ma do tego prawo. Może jest w tym trochę racji, ja mam dwójkę, może dlatego mi to myślenie tak łatwo przychodzi.
To jest to co mnie denerwuje na forach, trzeba słodzić i grzecznie przytakiwać, bo jak się okaże, że się ma odmienne zdanie na jakiś temat zaraz na ciebie wsiada reszta babeczek i próbują cię naprostować, żebyś myślała jak reszta. A jak nie zmieniasz zdania jesteś tą złą, najgorszą! Słodko i mdło... A mdłości to już mamy i bez tej słodkości . Dziewczyny naprawdę nie jesteśmy w podstawówce...
Co do mdłości... chyba mi dzisiaj trochę ustały, co mnie cieszy .
Joannaa24
Do 15 jestem sama, potem mąż pomaga także najgorzej do tej 15 jest.A nie możesz zorganizować kogoś do pomocy ?
Również rozumiem CZYJŚ ból. Moja siostra poroniła. Moja przyjaciołka również, nawet dwa razy. Rozumiem ich ból i je wspierałam, nigdy nie wyśmiewałam! Szanuję każdego człowieka i jego przeżycia.Właśnie miałam wcześniej napisać że być może to zależy od tego czy ktoś posiada już dzieci czy nie ale w końcu skasowalam bo też mogłoby to być źle odebrane. Ja rozumiem ten ból po poronieniu szczególnie że wśród bliskich mi znajomych zdazylo się to nie raz. Ale rozumiem też delicious i też uważam że ma prawo wyrażać swoje zdanie które w żaden sposób nie jest krzywdzące dla innych. To tylko jej zdanie i jej odczucia.
Natalia91
A weź i mdlosciach mi nic nie mów...chociaż mam na nie sposób muszę tylko przestać jeść i pić sama wodę wtedy będzie ok [emoji23]To jest to co mnie denerwuje na forach, trzeba słodzić i grzecznie przytakiwać, bo jak się okaże, że się ma odmienne zdanie na jakiś temat zaraz na ciebie wsiada reszta babeczek i próbują cię naprostować, żebyś myślała jak reszta. A jak nie zmieniasz zdania jesteś tą złą, najgorszą! Słodko i mdło... A mdłości to już mamy i bez tej słodkości . Dziewczyny naprawdę nie jesteśmy w podstawówce...
A ja właśnie muszę jeść i jeść co chwilę, żeby było lepiej, co nie wróży dobrze mojej wadzeA weź i mdlosciach mi nic nie mów...chociaż mam na nie sposób muszę tylko przestać jeść i pić sama wodę wtedy będzie ok [emoji23]
reklama