reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@Joannaa24 - chyba coś źle liczysz :) ja mam termin na 4 kwietnia i mam 7t4d, więc no niemożliwe, żebyś miała termin na kwiecień i 9 tydzień ;)

Mnie mdłości męczą jeszcze zanim test pokazał 2 kreski. Nir wiem jak to mozliwe, ale juz w polowie cyklu nie moglam w qucie ujechac kilkudziesięciu km jako pasazer.
Mam długie cykle więc to jest możliwe. [emoji4]

reklama
Piszecie, że imbir pomaga, a ja go nie znoszę. Miętę lubię i może wypróbuję. Wiecie co ja teraz piję? Kawę parzoną! Jak ja nigdy kawy nie piję. Nie mam ciśnieniomierza, ale tak sobie pomyślałam, że może mam bardzo niskie ciśnienie, bo miewam naprawdę niziutkie. W drugiej ciąży bywało, że poniżej 80/50!! Tak pomyślałam, bo mi po kawie trochę przeszło. Czasami mnie boli głowa, ale tak dziwnie, lekko. I mi trochę niedobrze. To też może być od ciśnienia. Obżeram się co chwilę i już się czuję grubo i źle, a co będzie później. Jem wiele razy dziennie, o wiele za często o_O.

Mam to samo z imbirem. Kroilam w plasterki zalewalam goraca woda, a pozniej to dolewalam po troche do soku czy herbaty. Nic nie czuc :) a pomaga tak, ze caly dzien nie mdli jak pijesz po trochę

Hej :)
Ja nie mam apetytu, ale jak w siebie coś zaczynam wmuszać to jakoś zjadam. Mdłości mam niby delikatne ale są i tak bardzo nieprzyjemne. Mam nadzieję, że nie będą mocniejsze...
a czy np po Duphastonie robią się większe mdłości, przez to, że wzrasta progesteron? Bo w poprzedniej ciąży miałam przepisany Duphaston i miałam wlasnie chyba większe mdłości.

Joanna- czekamy na wieści!
Ja mam wizytę jutro o 14:45 [emoji173]️

Hej :)
Ja nie mam apetytu, ale jak w siebie coś zaczynam wmuszać to jakoś zjadam. Mdłości mam niby delikatne ale są i tak bardzo nieprzyjemne. Mam nadzieję, że nie będą mocniejsze...
a czy np po Duphastonie robią się większe mdłości, przez to, że wzrasta progesteron? Bo w poprzedniej ciąży miałam przepisany Duphaston i miałam wlasnie chyba większe mdłości.

Joanna- czekamy na wieści!
Ja mam wizytę jutro o 14:45 [emoji173]️

Ja mam jutro wizyte na 15 :o boje sie

Ja staram się nie myślec za dużo o tej wizycie, bo jak myślałam to też miałam nerwy. Najgorsza jest ta niepewność czy będzie serduszko. U mnie jutro 6+6 więc jak nie będzie [emoji173]️ to się zmartwię [emoji45]

Ja staram się nie myślec za dużo o tej wizycie, bo jak myślałam to też miałam nerwy. Najgorsza jest ta niepewność czy będzie serduszko. U mnie jutro 6+6 więc jak nie będzie [emoji173]️ to się zmartwię [emoji45]

U mnie juz raz nie bylo nic widac, a tak bardzo chcialabym z Wami zostac. Masz racje trzeba myslec pozytywnie, chociaz wole byc gotowa na wszystko i sie szczęśliwie zaskoczyc

reklama
Do góry