reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny a macie już mdłości ?Od którego tygodnia się u Was pojawiły?
Od 5 tygodnia.

U mnie od 6 a teraz początek 9 i coraz rzadziej się pojawiają. [emoji4]
Juz 9 tydzien, woow! Dziwie sie jak to mozliwe, ze masz termin na 1 kwietnia. U mnie dzisiaj 7+3 i tez na 1 kwietnia. Ale ja mam krotkie cykle, a ty pewnie dlugie. Mi sie wydaje, ze i tak urodze w marcu, ale chcialabym w kwietniu, bo juz mam corke z 1 kwietnia :-) :)
No właśnie dlatego duze szanse że część z końcówek kwietnia załapie się na maj [emoji6][emoji39]
Tak samo kwietniowki moga sie zalapac na marzec.
Natalia u ciebie pierwszy porod zaczal sie przed terminem cc, wiec moze i tym razem :cool2:.

Od 5 tygodnia.

Juz 9 tydzien, woow! Dziwie sie jak to mozliwe, ze masz termin na 1 kwietnia. U mnie dzisiaj 7+3 i tez na 1 kwietnia. Ale ja mam krotkie cykle, a ty pewnie dlugie. Mi sie wydaje, ze i tak urodze w marcu, ale chcialabym w kwietniu, bo juz mam corke z 1 kwietnia :-) :)

Tak samo kwietniowki moga sie zalapac na marzec.
Natalia u ciebie pierwszy porod zaczal sie przed terminem cc, wiec moze i tym razem :cool2:.
Niestety miałam cc na zimno. Bez żadnej akcji skurczowej itd. Dlatego teraz jak tylko będzie dobrze to będę czekać aż się samo zacznie.

@Joannaa24 - chyba coś źle liczysz :) ja mam termin na 4 kwietnia i mam 7t4d, więc no niemożliwe, żebyś miała termin na kwiecień i 9 tydzień ;)

Mnie mdłości męczą jeszcze zanim test pokazał 2 kreski. Nir wiem jak to mozliwe, ale juz w polowie cyklu nie moglam w qucie ujechac kilkudziesięciu km jako pasazer.

reklama
Do góry