olenka201
Fanka BB :)
Ja nam lekkie a dopiero początek 6 tyg. Jak test ? Robiłaś ?Dziewczyny a macie już mdłości ?Od którego tygodnia się u Was pojawiły?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nam lekkie a dopiero początek 6 tyg. Jak test ? Robiłaś ?Dziewczyny a macie już mdłości ?Od którego tygodnia się u Was pojawiły?
Ja teraz chciałabym spróbować urodzić sn więc też biorę pod uwagę że termin się przesunie [emoji4]
Mi wczoraj troszke pomogla herbata z imbiremOd 3 dni odczuwam lekkie mdlosci, ale dziś Jest masakra(jestem w 5+5).. Nie poszłam przez to do pracy muszę sciemniac, że jakieś zatrucie czy wirus. Jutro mam ważne spotkanie w pracy musze juz być ... Macie jakieś sposoby na walkę Z tym?
Tak [emoji6]A ty masz juz dziecko?
Od 5 tygodnia.Dziewczyny a macie już mdłości ?Od którego tygodnia się u Was pojawiły?
Juz 9 tydzien, woow! Dziwie sie jak to mozliwe, ze masz termin na 1 kwietnia. U mnie dzisiaj 7+3 i tez na 1 kwietnia. Ale ja mam krotkie cykle, a ty pewnie dlugie. Mi sie wydaje, ze i tak urodze w marcu, ale chcialabym w kwietniu, bo juz mam corke z 1 kwietniaU mnie od 6 a teraz początek 9 i coraz rzadziej się pojawiają. [emoji4]
Tak samo kwietniowki moga sie zalapac na marzec.No właśnie dlatego duze szanse że część z końcówek kwietnia załapie się na maj [emoji6][emoji39]
Niestety miałam cc na zimno. Bez żadnej akcji skurczowej itd. Dlatego teraz jak tylko będzie dobrze to będę czekać aż się samo zacznie.Od 5 tygodnia.
Juz 9 tydzien, woow! Dziwie sie jak to mozliwe, ze masz termin na 1 kwietnia. U mnie dzisiaj 7+3 i tez na 1 kwietnia. Ale ja mam krotkie cykle, a ty pewnie dlugie. Mi sie wydaje, ze i tak urodze w marcu, ale chcialabym w kwietniu, bo juz mam corke z 1 kwietnia
Tak samo kwietniowki moga sie zalapac na marzec.
Natalia u ciebie pierwszy porod zaczal sie przed terminem cc, wiec moze i tym razem .
Od 3 dni odczuwam lekkie mdlosci, ale dziś Jest masakra(jestem w 5+5).. Nie poszłam przez to do pracy muszę sciemniac, że jakieś zatrucie czy wirus. Jutro mam ważne spotkanie w pracy musze juz być ... Macie jakieś sposoby na walkę Z tym?
Rozumiem. Pisałaś chyba wczoraj, że 9 dni przed terminem cc, to pomyślałam, że akcja się zaczęła .Niestety miałam cc na zimno. Bez żadnej akcji skurczowej itd. Dlatego teraz jak tylko będzie dobrze to będę czekać aż się samo zacznie.