reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dzień dobry wszystkim:) ale ja sie dzisiaj wyspalam :D synek u babci więc mogłam sobie pozwolić
Witam nowe kwietniowe mamusie i gratuluje
Pojutrze mam wizytę i juz zaczynam sie stresowac :/ mimo ze USG nie będzie, ale strasznie nie lubię chodzić do lekarzy, żadnego...

reklama
Heda a skad takie wnioski? Ty masz ciaze blizniaczka?
Moje dzieci duże najpóźniej urodziłam w 37tc bliźniaczki w 32 a ważyły jak na 34. całą ciążę były większe niż z om a pod koniec to rosły jak szalone. Czy teraz blizniacza to jeszcze nie wiem...jesli znowu bliźniaki to poród w lutym... A tego bym nie chciała.

Mi się też wydaje że.t9.zależy od.testu
.ja zrobiłam ich masę i na jednych słabe a na innych mocniejsze krechy a czułość ta.sama . Najwcześniej wychodziły.mi facelle z Rosmanna i kreski na nich wyrazniejsze.
U mnie różnica teraz między dzieciaczkami 2.5 roku a jak urocze to między córką a najmłodszym będzie 25 msc.

Mi się też wydaje że.t9.zależy od.testu
.ja zrobiłam ich masę i na jednych słabe a na innych mocniejsze krechy a czułość ta.sama . Najwcześniej wychodziły.mi facelle z Rosmanna i kreski na nich wyrazniejsze.
U mnie różnica teraz między dzieciaczkami 2.5 roku a jak urocze to między córką a najmłodszym będzie 25 msc.

Mi 2 grube kreski wyszly dopiero przy becie 1000 :/ wczesniej slabiutkie. 3 rozne wychodzily tak samo.

Ja nigdy nie robiłam bety tylko testy więc nie wiem jak to jest.
Teraz odrazu 2 kreski bo z synem i córką to pierwsze miałam takie cienie kresek że tylko ja je widziałam .

Ja myślę że lepiej przed terminem ten tydzień, nie trzeba czekać jak termin minie i się domyślać kiedy nadejdzie ten dzień , czy będzie trzeba wywoływać.
U mnie 2 razy zaczęło się tak samo od sączących sie wód płodowych.

reklama
Witam nowe kwietniowki. Natalia91 gratulacje!! Zostań na kwietniowkach [emoji16]

U mnie dzisiaj teoretycznie 6+5 a nadal nie czuje się jakbym była w ciąży. Ktoś jeszcze tak ma? Jeszcze ponad tydzień do wizyty!

Do góry