reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dzień dobry wszystkim:) ale ja sie dzisiaj wyspalam :D synek u babci więc mogłam sobie pozwolić
Witam nowe kwietniowe mamusie i gratuluje
Pojutrze mam wizytę i juz zaczynam sie stresowac :/ mimo ze USG nie będzie, ale strasznie nie lubię chodzić do lekarzy, żadnego...

reklama
Heda a skad takie wnioski? Ty masz ciaze blizniaczka?
Moje dzieci duże najpóźniej urodziłam w 37tc bliźniaczki w 32 a ważyły jak na 34. całą ciążę były większe niż z om a pod koniec to rosły jak szalone. Czy teraz blizniacza to jeszcze nie wiem...jesli znowu bliźniaki to poród w lutym... A tego bym nie chciała.

Mi się też wydaje że.t9.zależy od.testu
.ja zrobiłam ich masę i na jednych słabe a na innych mocniejsze krechy a czułość ta.sama . Najwcześniej wychodziły.mi facelle z Rosmanna i kreski na nich wyrazniejsze.
U mnie różnica teraz między dzieciaczkami 2.5 roku a jak urocze to między córką a najmłodszym będzie 25 msc.

Mi się też wydaje że.t9.zależy od.testu
.ja zrobiłam ich masę i na jednych słabe a na innych mocniejsze krechy a czułość ta.sama . Najwcześniej wychodziły.mi facelle z Rosmanna i kreski na nich wyrazniejsze.
U mnie różnica teraz między dzieciaczkami 2.5 roku a jak urocze to między córką a najmłodszym będzie 25 msc.

Mi 2 grube kreski wyszly dopiero przy becie 1000 :/ wczesniej slabiutkie. 3 rozne wychodzily tak samo.

Ja nigdy nie robiłam bety tylko testy więc nie wiem jak to jest.
Teraz odrazu 2 kreski bo z synem i córką to pierwsze miałam takie cienie kresek że tylko ja je widziałam .

Ja myślę że lepiej przed terminem ten tydzień, nie trzeba czekać jak termin minie i się domyślać kiedy nadejdzie ten dzień , czy będzie trzeba wywoływać.
U mnie 2 razy zaczęło się tak samo od sączących sie wód płodowych.

reklama
Witam nowe kwietniowki. Natalia91 gratulacje!! Zostań na kwietniowkach [emoji16]

U mnie dzisiaj teoretycznie 6+5 a nadal nie czuje się jakbym była w ciąży. Ktoś jeszcze tak ma? Jeszcze ponad tydzień do wizyty!

Do góry