Heda
Fanka BB :)
Zrób sobie betę dla pewności szkoda kasy na testy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób sobie betę dla pewności szkoda kasy na testy...
A ja już gratuluję!Aneta specjalnie dla Ciebie [emoji6][emoji4] trzymajcie kciuki dziewczyny bo termin dopiero na sobotę Zobacz załącznik 888298
Ja robiłam test z rossmanna więc taki bardziej niemiecki jak polski a kreski blade w 2 dni przed @. Czułość testu napewno ma znaczenie ale mi podobne kreski wyszły na teście o czułości 25 i 10... myślę że może też być kwesta barwnika w teście. Ale w sumie tak dla jaj mogę sobie jutro kupić jeszcze raz ten sam i zobaczyć czy kreacha wyjdzie gruba i tłusta.Ja jak bede w PL zrobie test dla porównania, zobaczymy jakie wyjada kreski. Bo wydaje mi sie, ze naprawde kwestia testów.
Bete mam z 13dpo i wyszla 40.92 dzis mialam powtarzac ale swieto wiec jutro zrobie po 72hZrób sobie betę dla pewności szkoda kasy na testy...
To jak na taką betę to średnio te testy wychodzą... Normalnie chyba trzeba robić w 3 miesiącu by uzyskać 2 piękne kreskiBete mam z 13dpo i wyszla 40.92 dzis mialam powtarzac ale swieto wiec jutro zrobie po 72h