reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja jak bede w PL zrobie test dla porównania, zobaczymy jakie wyjada kreski. Bo wydaje mi sie, ze naprawde kwestia testów.
Ja robiłam test z rossmanna więc taki bardziej niemiecki jak polski a kreski blade w 2 dni przed @. Czułość testu napewno ma znaczenie ale mi podobne kreski wyszły na teście o czułości 25 i 10... myślę że może też być kwesta barwnika w teście. Ale w sumie tak dla jaj mogę sobie jutro kupić jeszcze raz ten sam i zobaczyć czy kreacha wyjdzie gruba i tłusta.

reklama
Hej chciałabym się przywitać i dołączyć.
Termin wypada mi na 1 kwietnia Ale nie jestem pewna czy owulacja nie była czasem później i ciąża jest młodsza do lekarza idę jutro wszystko się okaże.
Pozytywny test wyszedł mi w synka urodziny czyli 8 sierpnia odrazu 2 kreski . Bardzo byłam zaskoczona ponieważ 1 sierpnia robiony tydzień po spozniajacym sie planowym okresie wyszedł negatywny.
CollageMaker_20180812_142635771.jpg

Załączniki

• CollageMaker_20180812_142635771.jpg
    CollageMaker_20180812_142635771.jpg
    779,4 KB · Wyświetleń: 93
Do góry