reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

A ja Was pozdrawiam z naszego pięknego miejsca, z widokiem na Alpy [emoji4] Zobacz załącznik 888242
Jak cudownie... :)
Bete mam z 13dpo i wyszla 40.92 dzis mialam powtarzac ale swieto wiec jutro zrobie po 72h
Cześć, kojarze Cie z watku staraczek :) czyli rozumiem ze ta beta jest z poniedziałku? To przy becie kolo 100 nie ma jeszcze grubasnych kresek. Wiem bo mialam miliard testow.z allegro i testowalam jakie kreski wychodza przy danej becie jak mi spadala po lyzeczkowaniu.

@Natalia91 gratulacje! Szkoda ze nie zostalas u nas na kwietniowkach tylko wybylas na maj [emoji1]

Jakie plany ma dzis dziewczyny? Ja bym najchetniej lezala caly dzien

reklama
Olenka witaj [emoji4]

Patuska my wolnego nie mamy, obowiazki wzywaja [emoji4]

Natusia ja tez z konca kwietniowek [emoji4]

Joanna mnie sie marzylo malenstwo z maja i nawet bylam pewna ze termin mam na maj [emoji23] ale w sumie nie wazne kiedy sie urodzi [emoji4]

Olenka witaj [emoji4]

Patuska my wolnego nie mamy, obowiazki wzywaja [emoji4]

Natusia ja tez z konca kwietniowek [emoji4]

Joanna mnie sie marzylo malenstwo z maja i nawet bylam pewna ze termin mam na maj [emoji23] ale w sumie nie wazne kiedy sie urodzi [emoji4]
Moje to zdecydowanie nie urodzi się w kwietniu... marzec będzie super byle nie początek lutego... dziewczyny miały być z połowy czerwca a urodziły się 2 miesiące wcześniej.

reklama
Heda ż tym to nie wiadomo no chyba że planowana cesarska.
U mnie porodu przed terminem syn tydzień a corka 2 tyg.
Natalia91 sledzilam twoje wpisy na marcowkach bardzo się cieszę że tobie się teraz udało i trzymam kciuki za pozytywną będę bądź tłuste krechy na teście.

Do góry