reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

A ja Was pozdrawiam z naszego pięknego miejsca, z widokiem na Alpy [emoji4] Zobacz załącznik 888242
Jak cudownie... :)
Bete mam z 13dpo i wyszla 40.92 dzis mialam powtarzac ale swieto wiec jutro zrobie po 72h
Cześć, kojarze Cie z watku staraczek :) czyli rozumiem ze ta beta jest z poniedziałku? To przy becie kolo 100 nie ma jeszcze grubasnych kresek. Wiem bo mialam miliard testow.z allegro i testowalam jakie kreski wychodza przy danej becie jak mi spadala po lyzeczkowaniu.

@Natalia91 gratulacje! Szkoda ze nie zostalas u nas na kwietniowkach tylko wybylas na maj [emoji1]

Jakie plany ma dzis dziewczyny? Ja bym najchetniej lezala caly dzien

reklama
Olenka witaj [emoji4]

Patuska my wolnego nie mamy, obowiazki wzywaja [emoji4]

Natusia ja tez z konca kwietniowek [emoji4]

Joanna mnie sie marzylo malenstwo z maja i nawet bylam pewna ze termin mam na maj [emoji23] ale w sumie nie wazne kiedy sie urodzi [emoji4]

Olenka witaj [emoji4]

Patuska my wolnego nie mamy, obowiazki wzywaja [emoji4]

Natusia ja tez z konca kwietniowek [emoji4]

Joanna mnie sie marzylo malenstwo z maja i nawet bylam pewna ze termin mam na maj [emoji23] ale w sumie nie wazne kiedy sie urodzi [emoji4]
Moje to zdecydowanie nie urodzi się w kwietniu... marzec będzie super byle nie początek lutego... dziewczyny miały być z połowy czerwca a urodziły się 2 miesiące wcześniej.

reklama
Heda ż tym to nie wiadomo no chyba że planowana cesarska.
U mnie porodu przed terminem syn tydzień a corka 2 tyg.
Natalia91 sledzilam twoje wpisy na marcowkach bardzo się cieszę że tobie się teraz udało i trzymam kciuki za pozytywną będę bądź tłuste krechy na teście.

Do góry