reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witam nowe kwietniowki. Natalia91 gratulacje!! Zostań na kwietniowkach [emoji16]

U mnie dzisiaj teoretycznie 6+5 a nadal nie czuje się jakbym była w ciąży. Ktoś jeszcze tak ma? Jeszcze ponad tydzień do wizyty!
Zazdroszczę:) mi sie wcześnie dolegliwosci zaczely.

Ladna kreska wychodzi z pink test. Ten zrobilam 5 dni po terminie miesiaczki.
1534324115885.jpg

Załączniki

• 1534324115885.jpg
    1534324115885.jpg
    384,2 KB · Wyświetleń: 281
reklama
Ja mam 7+2 i oprocz tego ze czasem bardzo rzadko jest mi niedobrze to tez ciazy nie czuje.Trzeba tylko się z tego cieszyć.
Ja już jutra nie mogę się doczekać....
Czas jakoś pomału dzisiaj leci.

Hej chciałabym się przywitać i dołączyć.
Termin wypada mi na 1 kwietnia Ale nie jestem pewna czy owulacja nie była czasem później i ciąża jest młodsza do lekarza idę jutro wszystko się okaże.
Pozytywny test wyszedł mi w synka urodziny czyli 8 sierpnia odrazu 2 kreski . Bardzo byłam zaskoczona ponieważ 1 sierpnia robiony tydzień po spozniajacym sie planowym okresie wyszedł negatywny.
Zobacz załącznik 888311
Witaj, gratulacje! Cos sie chyba przesunelo u ciebie, tu sporo dziewczyn ma na 1 kwietnia i po 20 lipca wiedzialy, ze sa w ciazy. Masz dlugie cykle? Tydzien po spodziewanym @ nie wychodzil test? To naprawde hardcore ;). Zwykle takie historie koncza sie nadejsciem @, ale ty jestes szczesciara!

A no i termin porodu wychodzi mi na 29.04 także ten[emoji16] tylko jeden kalkulator porodu pokazuje 09.05
Wiec ZOSTAJESZ TUTAAAAJ!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja na wizytę ide we wtorek jednak bo mój lekarz idzie na urlop do 10.09. Musze wziąć zwolnienie narazie bo taka głupia sytuacja nastała.. Bratowa 33+1 brat na misji w Rumunii, rodzice za granica i nie ma kto dzieci pilnować a ona musi iść do szpitala. Zatrzymywac maja skurcze, podadza antybiotyk na GBS bo miała dodatni i sterydy na pluca dla dziecka bo choc termin ma na 2.10 to w sumie lada moment może sie wszystko zdarzyć zwlaszcza ze szyjka juz bardzo krotka.
Bede musiala sie zaopiekować a urlopu w pracy juz nie mam.

Ja mam 7+2 i oprocz tego ze czasem bardzo rzadko jest mi niedobrze to tez ciazy nie czuje.Trzeba tylko się z tego cieszyć.
Ja już jutra nie mogę się doczekać....
Czas jakoś pomału dzisiaj leci.
A to Twoja pierwsza wizyta ? U mnie piersi się zmieniły, są duże i twardsze, czasami bolą bardziej czasem mniej i to mnie schizuje , oprócz tego czasami mnie zemdli i to by było na tyle z objawów

U mnie 7t 1d. Zazdroszcze, ze nie macie objawow. Ja wymiotuje po 4 razy dziennie, slabo i ogolnie zle sie czuje. Oby tylko byl dzidek zdrowy ,a zniose wszystko :)

reklama
U mnie 7t 1d. Zazdroszcze, ze nie macie objawow. Ja wymiotuje po 4 razy dziennie, slabo i ogolnie zle sie czuje. Oby tylko byl dzidek ,a znosie wszystko :)
A przypomnij kiedy idziesz na kolejna wizyte? Bo ja pamietam co u Ciebie ostatnio bylo, wiem co teraz czujesz bo w poprzedniej ciazy mialam takie same podejrzenia

Do góry