reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witam nowe kwietniowki. Natalia91 gratulacje!! Zostań na kwietniowkach [emoji16]

U mnie dzisiaj teoretycznie 6+5 a nadal nie czuje się jakbym była w ciąży. Ktoś jeszcze tak ma? Jeszcze ponad tydzień do wizyty!
Zazdroszczę:) mi sie wcześnie dolegliwosci zaczely.

Ladna kreska wychodzi z pink test. Ten zrobilam 5 dni po terminie miesiaczki.
1534324115885.jpg

Załączniki

• 1534324115885.jpg
    1534324115885.jpg
    384,2 KB · Wyświetleń: 285
reklama
Ja mam 7+2 i oprocz tego ze czasem bardzo rzadko jest mi niedobrze to tez ciazy nie czuje.Trzeba tylko się z tego cieszyć.
Ja już jutra nie mogę się doczekać....
Czas jakoś pomału dzisiaj leci.

Hej chciałabym się przywitać i dołączyć.
Termin wypada mi na 1 kwietnia Ale nie jestem pewna czy owulacja nie była czasem później i ciąża jest młodsza do lekarza idę jutro wszystko się okaże.
Pozytywny test wyszedł mi w synka urodziny czyli 8 sierpnia odrazu 2 kreski . Bardzo byłam zaskoczona ponieważ 1 sierpnia robiony tydzień po spozniajacym sie planowym okresie wyszedł negatywny.
Zobacz załącznik 888311
Witaj, gratulacje! Cos sie chyba przesunelo u ciebie, tu sporo dziewczyn ma na 1 kwietnia i po 20 lipca wiedzialy, ze sa w ciazy. Masz dlugie cykle? Tydzien po spodziewanym @ nie wychodzil test? To naprawde hardcore ;). Zwykle takie historie koncza sie nadejsciem @, ale ty jestes szczesciara!

A no i termin porodu wychodzi mi na 29.04 także ten[emoji16] tylko jeden kalkulator porodu pokazuje 09.05
Wiec ZOSTAJESZ TUTAAAAJ!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja na wizytę ide we wtorek jednak bo mój lekarz idzie na urlop do 10.09. Musze wziąć zwolnienie narazie bo taka głupia sytuacja nastała.. Bratowa 33+1 brat na misji w Rumunii, rodzice za granica i nie ma kto dzieci pilnować a ona musi iść do szpitala. Zatrzymywac maja skurcze, podadza antybiotyk na GBS bo miała dodatni i sterydy na pluca dla dziecka bo choc termin ma na 2.10 to w sumie lada moment może sie wszystko zdarzyć zwlaszcza ze szyjka juz bardzo krotka.
Bede musiala sie zaopiekować a urlopu w pracy juz nie mam.

Ja mam 7+2 i oprocz tego ze czasem bardzo rzadko jest mi niedobrze to tez ciazy nie czuje.Trzeba tylko się z tego cieszyć.
Ja już jutra nie mogę się doczekać....
Czas jakoś pomału dzisiaj leci.
A to Twoja pierwsza wizyta ? U mnie piersi się zmieniły, są duże i twardsze, czasami bolą bardziej czasem mniej i to mnie schizuje , oprócz tego czasami mnie zemdli i to by było na tyle z objawów

U mnie 7t 1d. Zazdroszcze, ze nie macie objawow. Ja wymiotuje po 4 razy dziennie, slabo i ogolnie zle sie czuje. Oby tylko byl dzidek zdrowy ,a zniose wszystko :)

reklama
U mnie 7t 1d. Zazdroszcze, ze nie macie objawow. Ja wymiotuje po 4 razy dziennie, slabo i ogolnie zle sie czuje. Oby tylko byl dzidek ,a znosie wszystko :)
A przypomnij kiedy idziesz na kolejna wizyte? Bo ja pamietam co u Ciebie ostatnio bylo, wiem co teraz czujesz bo w poprzedniej ciazy mialam takie same podejrzenia

Do góry