Czytałaś bez zrozumienia, bo ja nie napisałam, że TY TAK UWAŻASZ! Zwróć uwagę pisałam "większość się zarzeka", a także "wiele kobiet". Nigdzie nie uważam, że TY.Zdecydowanie nadinterpretowujesz moje słowa. Napisałam, że aby mieć prawo terminacji po złym wyniku nifty trzeba zrobić i tak amniopunkcję, tego wymaga prawo. Gdzie tu jest napisane, że kobiety badają się dokładniej w celu terminacji ? Jakiś absurd. Badania nifty i inne tego typu mogą wykryć mnóstwo wad, w tym takie, które można leczyć już wewnątrzmacicznie. Ale wykrywają też wady letalne i inne kwalifikujące do terminacji i jak kobieta ma takie życzenie, to w tej sytuacji jest zobowiązana zrobić amniopunkcję. I naprawdę nie trafiłaś z tym że uważam te badania za jakieś zło, wręcz przeciwne, są ogromnym postępem medycyny i sama na pewno je zrobię jak mnie będzie na nie stać.
A zarzekanie kobiet, że nie zrobią amniopunkcji wydaje mi się, że wynika z ryzyka poronienia jakie ona ze sobą niesie, a nie dlatego żeby ktoś o nich nie pomyślał źle
reklama
Heda
Fanka BB :)
Uroki macierzyństwa.Trzymaj się! Mój Maluch na szczęście dziś trochę dłużej pospał, ale wiem jak to jest. Od trzech dni budził się dużo w nocy a spał ledwo do 6...
U nas dziś słoneczko wychodzi. Wczoraj popadało więc jest chłodno idealna pogoda na spacer nad morzem... tylko ci turyści plączą się pod nogami[emoji6] [emoji57]
Daj im pożyć, na co dzień tego nie mająUroki macierzyństwa.
U nas dziś słoneczko wychodzi. Wczoraj popadało więc jest chłodno idealna pogoda na spacer nad morzem... tylko ci turyści plączą się pod nogami[emoji6] [emoji57]
Heda
Nie znoszę lata nad morzem nie dość ze wszędzie tłumy to jeszcze by dojechać na drugi koniec miasta trzeba poświęcić extra godzinę... Ale jeszcze 2 tygodnie i znikną korki...Daj im pożyć, na co dzień tego nie mają
Co do planów to u mnie brak. Najchętniej bym poszła spać tylko mam obiad nie gotowy dla małych glodomorów. Dziś będziemy mieć szybko drzemkę więc może popołudniu rzeczywiście pojedziemy trochę nad morze...
mamablondi
Dobrze, ze mam tak daleko nad morze. drugi koniec Polski. Chociaż na studia wybrałam się do Zachodniopomorskiego, więc morze odwiedzałam często poza sezonem. Piękne jest [emoji813]
My dzisiaj jeszcze plażujemy. Corka wyjątkowo dobrze śpi na plaży. Chyba szum morza ją nastraja i potrafi wciągnąć do dwoch h drzemki, gdzie w domu to jest okolo 45 minut. Po drzemce Małej zawijamy do hotelu, pod prysznic, no i na miasto jakis obiad i pospacerować
Ja dzisiaj w nocy wstałam siusiu i mnie mdliło. Popilam gazowaną wodą i przeszlo. Teraz tez mnie mdli, ale jeszcze nie jadlam sniadania...
My dzisiaj jeszcze plażujemy. Corka wyjątkowo dobrze śpi na plaży. Chyba szum morza ją nastraja i potrafi wciągnąć do dwoch h drzemki, gdzie w domu to jest okolo 45 minut. Po drzemce Małej zawijamy do hotelu, pod prysznic, no i na miasto jakis obiad i pospacerować
Ja dzisiaj w nocy wstałam siusiu i mnie mdliło. Popilam gazowaną wodą i przeszlo. Teraz tez mnie mdli, ale jeszcze nie jadlam sniadania...
patuśka
Wspolczuje za to tej bliskości morza zazdroszczę jak diabli. Uwielbiam morze.Dzień dobry z rana... czy ktoś może mnie dobić bo umieram i umrzeć nie mogę [emoji20][emoji45]
Spać nie mogłam w nocy obudziłam się o 3 z natłokiem myśli siedziałem tak że 2 godziny, nie mogłam usnąć zasnęła chwilę temu ą moje małe smoki stwierdziły że są już wysłane [emoji21][emoji58] Ale jak to tak... Chcę spać ...
U nas sie dzis leniwy dzień zapowiada.
Ja dzisiaj i wczoraj w nocy wstawałam na siusiu, ale piłam do późnej godziny, mam nadzieję, że przez to. Zjedz szybko śniadanie to może ci przejdą mdłości na jakiś czas. Ja tak robię i czasami działa.Ja dzisiaj w nocy wstałam siusiu i mnie mdliło. Popilam gazowaną wodą i przeszlo. Teraz tez mnie mdli, ale jeszcze nie jadlam sniadania...
reklama
Mąż zrobi! Mój gotuje, bo go nauczyłam .To moje skowronki poszły spać. I ja najchętniej zrobiłbym to samo... tylko kto zrobi ten obiad. [emoji849][emoji41]