N
Natuś_ka
Gość
Oj to wybacz, źle zrozumiałamWiem, ja to rozumiem Chodziło mi tylko o ten obrazek, który mniej więcej pokazuję tydzień ciąży Ale już poszukałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to wybacz, źle zrozumiałamWiem, ja to rozumiem Chodziło mi tylko o ten obrazek, który mniej więcej pokazuję tydzień ciąży Ale już poszukałam
Musisz powtórzyć badanie po 48h i iść jak najszybciej do lekarza. Ale nie przejmuj się często też zdarzają się pomyłki w labolatoriachDziewczyny robiłam hcg pierwszy wynik 64.3 po 48 godzinach 86.2. Strasznie mało wzrosło co to może oznaczać?
Na apce nie pewnie na stronie widać.Sprawdzam tylko, czy suwaczek się dodał
W sensie na suwaczku?Mam takie pytanie, możesz mi powiedzieć, jak ustawić to w którym tygodniu ciąży się jest ? Szukam i szukam i nie wiem, gdzie to jest
Link ze suwaczkiem umieściłam w polu "wpis w profilu", dobrze, czy powinnam gdzie indziej to zrobić ?Na apce nie pewnie na stronie widać.
W sygnaturze powinien być ten link.Link ze suwaczkiem umieściłam w polu "wpis w profilu", dobrze, czy powinnam gdzie indziej to zrobić ?
tak, gdzie dodać link ze suwaczkiem tutaj na stronce Czytałam, ze gdzieś, gdzie jest miejsce na podpis, ale tutaj nie widzę nic takiego.W sensie na suwaczku?
Dziękuję bardzoW sygnaturze powinien być ten link.