reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Wczoraj moja koleżanka ginekolog mówiła mi że jak będę miała mdłości to mam się do niej zgłosić bo są na to leki. I nie trzeba się męczyć :)
Wiesz moze jakie? U mnie sie zapowiada na mocne mdlosci, chetnie skorzystam
Mnie też bolą szczególnie jak kaszle albo kichne. Ogólnie dziś pobolewa mnie całe podbrzusza dosyć mocno. Czuję jakby coś miało zaraz że mnie wylecieć.
Mam ciężki czas teraz bo koleżanka na urlopie i przez 2 tyg muszę pracować od 7 do 18 Co prawda praca siedząca ale mam wrażenie że od tego siedzenia mnie brzuch boli i lekko plecy.
Mnie tez boki tu i tam, w poprzednich ciazach mialam tak samo. To co w drugiej mnie niepokoilo to bole krzyza.
Jestem po wizycie u gina...oba pecherzyki pękły, endo też ładne, lekarz trzyma kciuki [emoji4] więc dziewczyny Was też proszę o kciuki i byle do testowania [emoji6]
Kciuki zacisniete :) moze bedzie dwójka za jednym zamachem

Ostatnia edycja:
Ja mam syna z kwietnia. I mąż jest z kwietnia [emoji3]

Haha ja też się śmieje że mogę nie zdążyć do szpitala. Pierwszy poród 8h, drugi 4h, trzeci jakieś 2,5 [emoji16]
To teraz najlepiej jakby się zaczęło u giną na badaniu... W 5 min po.zawodach[emoji12]

To u mnie pierwszy 5 godzin, drugi wpisana godzina, ale na porodówce byłam chwilę. Weszłam na porodówkę, przebrałam się, a ona żebym się położyła to mnie pod ktg podłączy, a ja, że rodzę i 5 minut i była Miśka :p

Matko, śpię na stojąco, do tego mnie mdli, no nie do życia jestem...

Ja urodziłam 1 lipca a termin na 14 miałam. Właściwie to możliwe, że byłoby później, ale wody zaczęły mi się sączyć. Tak z tydzień leciały nim urodziłam, a jakoś trzeciego dnia się zorientowałam. [emoji3]
A w szpitalu się przeziębiłam i musieli ciąć, bo żadnej akcji nie było. Trzy razy oksy dostałam i nic... Także nie wiem nawet jak skurcze wyglądają.

reklama
Do góry