AsssO
Zaciekawiona BB
To mamy ta sama date super [emoji846]Jestem po USG. Tydzień 6+2. Serduszko bije. [emoji7] Termin porodu: 1 kwietnia [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy ta sama date super [emoji846]Jestem po USG. Tydzień 6+2. Serduszko bije. [emoji7] Termin porodu: 1 kwietnia [emoji4]
Gratulacje [emoji11]Jestem po USG. Tydzień 6+2. Serduszko bije. [emoji7] Termin porodu: 1 kwietnia [emoji4]
Cudownie!! Ja mam dziecko z 1 kwietnia .Jestem po USG. Tydzień 6+2. Serduszko bije. [emoji7] Termin porodu: 1 kwietnia [emoji4]
Cudownie!! Ja mam dziecko z 1 kwietnia .
Może być różnie, ale kto wie .Czyli dziecko zrobiło Ci psikusa [emoji4] U mnie to pierwsze, także zobaczymy czy trafi w termin [emoji4]
Może być różnie, ale kto wie .
Ja mam stresy, bo chciałabym rodzić w kwietniu, a jak będę miała termin na początek kwietnia to może być różnie i może się urodzić w marcu. Ale nie ma reguły, można też przenosić. Jednak to trzecie dziecko, więc wątpię...
Mi tez wychodzi na 1 kwietnia 2019, a w niektorych kalkulatorach na 31 marca. Ale zobaczymy po usg.A u mnie przy pierwszym moze sie wszystko zdarzyć [emoji4] Ale narazie z AsssO otwieramy kwietniówki [emoji12][emoji12][emoji12]
Mi tez wychodzi na 1 kwietnia 2019, a w niektorych kalkulatorach na 31 marca. Ale zobaczymy po usg.