reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Od 1 do 10 poziom mojej frustracji to 10000!
Dzwoniłam do laboratorium bo coś mi tu nie pasowało nie ma wyników i co się okazało? Że moja próbka pękła podczas wirowania ale taką informację powinnam dostać z wynikami morfologii- oczywiście nie dostałam i nie miałam o tym pojęcia! Gdybym wiedziała to jeszcze raz wczoraj pojadę i co dzisiaj znowu muszę jechać na te pieprzone badanie krwi :/
Mam już trochę dość testy nie wychodzą, próbki pękają, ewidentnie świat nie chce mi powiedzieć czy jestem w ciąży czy nie :/
Jedź dzisiaj, ale nie płać.

reklama
Rozumiem frustrację :( ale pomysl, ze moze wieczorem zobaczysz piekny trzycyfrowy wynik bety!

Tylko to mnie trzyma w kupie jeszcze. Na piatek mam ginekologa, nie wazne czy bedzie ciaza czy nie. Jakby byla to będzie 6 tydzień (5+6) wiec powinno cos byc. A jak.nie ciaza to cos na wywolanie musi mi dac.

Dziewczyny !
Opóźnienie 10 dni, dzisiaj zrobiłam test i negatywny :( przytrzymałam w sumie godzinę aż „mój” wyjdzie do pracy, może trochę przez to sfałszowany ? W każdym bądź razie nigdy nie miałam opóźnienia w okresie (tylko jak byłam w pierwszej ciąży, zawsze miesiączki mam regularni) dlatego chciałam zapytać czy może którejś się tak przytrafiło ? Może jeszcze mam zbyt niskie stężenie hormonów ?
Któraś może się wypowiedzieć ?
Beta jutro/pojutrze bo inaczej nie dam rady.
Pozdrawiam :*

Oj chyba niepotrzebnie nakręcam :( teraz boje się że skoro coś tam boli i kłuje to może coś tami jest nie tak :( no nic poczekamy, zobaczymy. Najwyzej tez przejdę na majowe (moja Zosieńka miała się urodzić w maju i ja też jestem z maja), czerwcowe lub inne mamy 2019...

@Mama1990 ale bym się wkurzyła...no ale teraz najważniejsze jest to żeby było już to potwierdzenie ciąży :)

Dziewczyny !
Opóźnienie 10 dni, dzisiaj zrobiłam test i negatywny :( przytrzymałam w sumie godzinę aż „mój” wyjdzie do pracy, może trochę przez to sfałszowany ? W każdym bądź razie nigdy nie miałam opóźnienia w okresie (tylko jak byłam w pierwszej ciąży, zawsze miesiączki mam regularni) dlatego chciałam zapytać czy może którejś się tak przytrafiło ? Może jeszcze mam zbyt niskie stężenie hormonów ?
Któraś może się wypowiedzieć ?
Beta jutro/pojutrze bo inaczej nie dam rady.
Pozdrawiam :*
Kochana wszystko jest możliwe, może miałaś bardzo późno owu. Dopóki nie ma okresu jest nadzieja :)

Kurcze wspolczuje wam tego stresu, okresu brak a testy nie wychodzą tak jak powinni, faktycznie zwariowac mozna. Oby to była ciąża tylko mocno utajniona

reklama
Do góry