Jedź dzisiaj, ale nie płać.Od 1 do 10 poziom mojej frustracji to 10000!
Dzwoniłam do laboratorium bo coś mi tu nie pasowało nie ma wyników i co się okazało? Że moja próbka pękła podczas wirowania ale taką informację powinnam dostać z wynikami morfologii- oczywiście nie dostałam i nie miałam o tym pojęcia! Gdybym wiedziała to jeszcze raz wczoraj pojadę i co dzisiaj znowu muszę jechać na te pieprzone badanie krwi :/
Mam już trochę dość testy nie wychodzą, próbki pękają, ewidentnie świat nie chce mi powiedzieć czy jestem w ciąży czy nie :/
reklama
Jedź dzisiaj, ale nie płać.
Powiedzieli mi ze bezpłatnie bedzie. Jestem juz, czekam w kolejce.
patuśka
Fanka BB :)
Rozumiem frustrację ale pomysl, ze moze wieczorem zobaczysz piekny trzycyfrowy wynik bety!Powiedzieli mi ze bezpłatnie bedzie. Jestem juz, czekam w kolejce.
Rozumiem frustrację ale pomysl, ze moze wieczorem zobaczysz piekny trzycyfrowy wynik bety!
Tylko to mnie trzyma w kupie jeszcze. Na piatek mam ginekologa, nie wazne czy bedzie ciaza czy nie. Jakby byla to będzie 6 tydzień (5+6) wiec powinno cos byc. A jak.nie ciaza to cos na wywolanie musi mi dac.
Jaka masz sytuacje, bo nie pamietam? Test negatywny? Czy byly jakis blade kreski?Tylko to mnie trzyma w kupie jeszcze. Na piatek mam ginekologa, nie wazne czy bedzie ciaza czy nie. Jakby byla to będzie 6 tydzień (5+6) wiec powinno cos byc. A jak.nie ciaza to cos na wywolanie musi mi dac.
Dziewczyny !
Opóźnienie 10 dni, dzisiaj zrobiłam test i negatywny przytrzymałam w sumie godzinę aż „mój” wyjdzie do pracy, może trochę przez to sfałszowany ? W każdym bądź razie nigdy nie miałam opóźnienia w okresie (tylko jak byłam w pierwszej ciąży, zawsze miesiączki mam regularni) dlatego chciałam zapytać czy może którejś się tak przytrafiło ? Może jeszcze mam zbyt niskie stężenie hormonów ?
Któraś może się wypowiedzieć ?
Beta jutro/pojutrze bo inaczej nie dam rady.
Pozdrawiam :*
Opóźnienie 10 dni, dzisiaj zrobiłam test i negatywny przytrzymałam w sumie godzinę aż „mój” wyjdzie do pracy, może trochę przez to sfałszowany ? W każdym bądź razie nigdy nie miałam opóźnienia w okresie (tylko jak byłam w pierwszej ciąży, zawsze miesiączki mam regularni) dlatego chciałam zapytać czy może którejś się tak przytrafiło ? Może jeszcze mam zbyt niskie stężenie hormonów ?
kb.karola90
Oj chyba niepotrzebnie nakręcam teraz boje się że skoro coś tam boli i kłuje to może coś tami jest nie tak no nic poczekamy, zobaczymy. Najwyzej tez przejdę na majowe (moja Zosieńka miała się urodzić w maju i ja też jestem z maja), czerwcowe lub inne mamy 2019...
@Mama1990 ale bym się wkurzyła...no ale teraz najważniejsze jest to żeby było już to potwierdzenie ciąży
@Mama1990 ale bym się wkurzyła...no ale teraz najważniejsze jest to żeby było już to potwierdzenie ciąży
kb.karola90
Kochana wszystko jest możliwe, może miałaś bardzo późno owu. Dopóki nie ma okresu jest nadziejaDziewczyny !
N
Natuś_ka
Gość
Kurcze wspolczuje wam tego stresu, okresu brak a testy nie wychodzą tak jak powinni, faktycznie zwariowac mozna. Oby to była ciąża tylko mocno utajniona
reklama
Kochana wszystko jest możliwe, może miałaś bardzo późno owu. Dopóki nie ma okresu jest nadzieja
Kochana i we mnie ta nadzieja ciagle się tli ... Chociaz nie chce na siłę szukać powodów i sie nakręcać bo pózniej cieżko porażkę bedzie znieść ...