reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze. Serduszko bije [emoji173]️. CRL 0.38cm. Według OM dzisiaj mam 5t6d, a według usg 6t1d. Poród na 30.03, ale zostaje z Wami jeśli mogę. Zobacz załącznik 884619
Gratulacje!! Super wieści. Oczywiście że zostajesz ż nami. Porody kwietniowek pewnie i tak będą się odbywały od marca do maja [emoji16][emoji16] a te wyliczenia to tylko orientacyjne.

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko dobrze. Serduszko bije [emoji173]️. CRL 0.38cm. Według OM dzisiaj mam 5t6d, a według usg 6t1d. Poród na 30.03, ale zostaje z Wami jeśli mogę. Zobacz załącznik 884619
Cieszę sie bardzo ze potwierdzone masz już na maksa:) super wiadomość, gratuluje:*
No to pierwsza z nas juz uwidziala swoje maleństwo, teraz czekany na kolejne zdjatka :D

Witaj.
Ja też miałam ciągnięcia i bóle no i niestety przyszła do mnie dziś w nocy @ , a gdybym zaszła to miałabym identycznie jak TY ;) bo om miałam 5.07 i poród wychodził na 11kwietnia - ale już po wszystkim i będziemy starać się w tym cyklu :)

Przykro mi ... Następnym razem się uda !
Mam nadzieję jednak, że do mnie nie przyjdzie

Kapturek! Super!!! Jesteś pierwszą, która już widziała swoją fasolkę [emoji173]️ Powiedz jak się czułaś, gdy ujrzałaś ten mały cud?

Fajnie by teraz było mieć te wątki różne to byśmy zdjęcia z usg już tam wrzucały i by potem można było sobie porównywać i nie szukać po stronach.

Delicious- Ty zakładałaś nasz wątek, nie znasz się może na tym jak to dokładnie jest z tym wskakiwaniem na główne wątki?

Będziemy marcowo-majowe mamy Haha kwiecień zawrze się pomiędzy [emoji13][emoji13]

Cholera, dopiero samiusienkie poczatki ciaz, a juz prawie wszystkie drazliwe tematy przerobione! Zlobki, cc, szczepionki, niezdrowe witaminy dla ciezarnych no ladnie ladnie. Zeby cokolwiek ciekawego zostalo do obgadania na kolejne 8 miesiecy :D

reklama
8Ania8 jesteś z Warszawy?

Kapturek gratulacje!!! Super że już jest serduszko :-)

Niby po deszczu chłodniej, potańczyłam z młodym i leje się ze mnie :p

Do góry