@ŻonaGraja mam 2letnią Córkę i 3letniego Syna, także hardcore
reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
Który maj? Bo ja 8. [emoji3]W ogóle nie smarowałam i zero roztępów. Moja mama po 3 ciążach też nie ma. A niestety moje koleżanki smarowały i mają. Także nie bardzo w to wierzę.
Ja jestem z maja. Ostrzegam, jak byk to strasznie uparty
Joannaa24
Ja słodkie jak wściekła jadłam i mam chłopca. [emoji3]O to moze bd synek, bo podobno jak na słone to chłopczyk a na słodkie dziewczynka
Ja ogorki i smalec (powaznie) i mam corki.Ja słodkie jak wściekła jadłam i mam chłopca. [emoji3]
Kapturek dzisiaj wizytuje? Jak tak to trzymam kciukasy za dobre wiesci [emoji109]
Bardzo dziękuję, troszkę się boję. Dam znać po wizycie. Mam nadzieję że dostanę jakieś zdjęcie to dodam
Dżasta :)
Ja słodkie jak wściekła jadłam i mam chłopca. [emoji3]
O no to chyba to nie działa [emoji23] [emoji23]Ja ogorki i smalec (powaznie) i mam corki.
Dżasta :)
Kurczę dziewczyny tak się ze mnie leje , ze wcześniej nie miałam tak obficie okresu [emoji848][emoji853] Dziś juz 2 tabletki od rana brałam , gdzie zwykle 1 dziennie tylko brałam max.. Masakra jakaś :/ wolałabym nie mieć okresu tak jak Wy w takie upały to uciążliwe
marcia331
A jak ja dam radę z 4????? Mam dwóch synów (6 I 4 lata) i 10 miesięczna córkę [emoji16][emoji16] to dopiero hardcore [emoji16]Witajcie dziewczyny.... Gorąco jak diabli, zaraz się rozpłynę, a mam dziś kilka załatwien i już w busie siedzę. Jestem na chwilowych wakacjach u siostry więc dzieciaki zostały z nią (mam nadzieję że ciotka przeżyje najazd obcej cywilizacji
Na razie przetrawiam wiadomość o ciąży... Była planowana ale nie teraz fakt że próbowaliśmy od 2 mies ale teraz miała być przerwa od starań... I masz!
Jeeezu jak ja dam radę z 3??
Głęboko wierzę że i przy 3 ciążymnie to ominie a brzuch zwłaszcza w tej ostatniej miałam meeeeega wielki chłop 4 kg ważył brzuch bez śladu rozstępu, tylko taki mniej jedrny.. No ale cóż. Odprawię trzecim dzidziusiem i będę miała się czym tłumaczyć na tym koniec!
Ktoras z was ma już więcej niż 1 dziecko?
PS. Któraś na pewno ale nicku nie zapamiętałam... Sorki
Życzę wam udanego dnia w chłodzie postaram się jeszcze zajrzeć
reklama
mamablondi
Moja córeczka jest z 16 maja! A ja z 22