reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Kurczę dziewczyny tak się ze mnie leje , ze wcześniej nie miałam tak obficie okresu [emoji848][emoji853] Dziś juz 2 tabletki od rana brałam , gdzie zwykle 1 dziennie tylko brałam max.. Masakra jakaś :/ wolałabym nie mieć okresu tak jak Wy w takie upały to uciążliwe :(

Witajcie dziewczyny.... Gorąco jak diabli, zaraz się rozpłynę, a mam dziś kilka załatwien i już w busie siedzę. Jestem na chwilowych wakacjach u siostry więc dzieciaki zostały z nią (mam nadzieję że ciotka przeżyje najazd obcej cywilizacji :)
Na razie przetrawiam wiadomość o ciąży... Była planowana ale nie teraz :) fakt że próbowaliśmy od 2 mies ale teraz miała być przerwa od starań... I masz!
Jeeezu jak ja dam radę z 3??

Głęboko wierzę że i przy 3 ciążymnie to ominie:) a brzuch zwłaszcza w tej ostatniej miałam meeeeega wielki chłop 4 kg ważył :) brzuch bez śladu rozstępu, tylko taki mniej jedrny.. No ale cóż. Odprawię trzecim dzidziusiem i będę miała się czym tłumaczyć :) na tym koniec!
Ktoras z was ma już więcej niż 1 dziecko?
PS. Któraś na pewno ale nicku nie zapamiętałam... Sorki :)

Życzę wam udanego dnia w chłodzie :) postaram się jeszcze zajrzeć :)
A jak ja dam radę z 4????? Mam dwóch synów (6 I 4 lata) i 10 miesięczna córkę [emoji16][emoji16] to dopiero hardcore [emoji16]

reklama
Do góry