@sandra1234 wiem że admina wysyłała wiadomości prywatne z linkiem do forum, ale chyba jak cofniesz na listę forów, to też powinno być ok. masz dział wątki zamknięte i będzie kwietniowe mamusie 2019
reklama
sandra1234
Fanka BB :)
Niestety, ja nie otrzymałam takiej wiadomości
A gdy cofam się, też nie widzę wątków zamkniętych
sandra1234
Niestety, ja nie otrzymałam takiej wiadomości@sandra1234 wiem że admina wysyłała wiadomości prywatne z linkiem do forum, ale chyba jak cofniesz na listę forów, to też powinno być ok. masz dział wątki zamknięte i będzie kwietniowe mamusie 2019
Heda
Wysłałam ci linka w wiadomości prywatnej... jak.jestes dopisnana to wejdziesz jak nie do pisz do Sylwii to Cię dodadzą do wątku.Niestety, ja nie otrzymałam takiej wiadomości
sandra1234
Muszę napisać, bo nie jestemWysłałam ci linka w wiadomości prywatnej... jak.jestes dopisnana to wejdziesz jak nie do pisz do Sylwii to Cię dodadzą do wątku.
Heda
Może jakaś literówka... Wszystko jest do naprawienia [emoji4]na bank dodawalam sandre bo się wypowiadała.. ale przejrzę jeszcze raz.
nie, sprawdziłam i faktycznie jej tam nie było. napisałam już do aniaslu.Może jakaś literówka... Wszystko jest do naprawienia [emoji4]
Sandra się nie odzywał jak przez tydzień przypominalysmy bo nie wiedziała o co chodzi, no a my nie bylysmy w stanie zapamiętać każdej osoby od początku wątku która się sama nie odezwie, już się dogadalysmy hehe
reklama