reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny a tak nie ciążowo zapytam... siedzę i myślę nad prezentami na gwiazdkę. Macie już jakieś pomysły dla drugiej połówki? Mi to zawsze sprawia największy problem. Dzieci mają zawsze listę na 4km i z tym nie ma problemu. Mąż nigdy niczego sobie nie życzy a mi z roku na rok coraz trudniej coś wymyślić.

Mojemu zamówiłam książkę Stuhra „Tata Tadzika”, ma być z dedykacja i autografem [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś nie miała mieć dzisiaj połówkowych? Bo ja właśnie czekam. Wydawało mi się ze ktoś miał ten sam termin.

Świetne:) ale nie wiem czy Ci jest to obojętne czy nie, ale na filmiku widnieje Twoje imię i nazwisko, chyba, że nie robi to Ci różnicy to Ok;)
Nazwisko mam juz inne :p a tak szczerze to mi to lata :p jak ktoś bardzo będzie chciał mnie znalezc tl i tak mnie znajdzie. W obecnych czasami to ciężko zachować anonimowość.

@Heda to zależy w czym sie M lubuje. Mój np ucieszył by sie z nowych narzędzi, telefonu, bo zmienia jak skarpetki, jakiś fajny perfum. A z takich mniej materialnych rzeczy to np jazda na torze jakimś Ferrari czy Lamborghini, pełno ofert tego typu, lot w tunelu aerodynamicznym czy jak sie to tam nazywa, cos takiego z adrenaliną.

Dziewczyny chwalę się moim pierwszym zrobionym
emoji16.png
nie jest idealny ale bardzo fajna odskocznia dla myśli no i satysfakcja że zrobiło się coś samemu
emoji847.png
Super wyszło!!

Pięknie widać kopniaki dziewczyny :) u mnie też są, ale nie aż tak widoczne.

Dziewczyny a tak nie ciążowo zapytam... siedzę i myślę nad prezentami na gwiazdkę. Macie już jakieś pomysły dla drugiej połówki? Mi to zawsze sprawia największy problem. Dzieci mają zawsze listę na 4km i z tym nie ma problemu. Mąż nigdy niczego sobie nie życzy a mi z roku na rok coraz trudniej coś wymyślić.
Mój mąż sobie zażyczył maszynkę do golenia Philip.s oneblade. Ale gdyby nie to, to myślę, że też książka może od Wojewódzkiego. Chociaż najbardziej by się cieszył jakbym mu kupiła grę na kompa czyt. Wiedźmin. Ale sama sobie w stopę nie strzele :D
Swoją drogą ciekawe co ja dostanę. Już drugi rok mi kupuje prostownice i lokówke. A już zdążyłam włosy ściąć a on dalej myśli że tego potrzebuje :p.

reklama
Do góry