reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Wstawiam zdj z pierwszej ciąży razem z rysunkiem jak to mniej więcej wygląda proszę o nie ocenianie moich zdolności plastycznych.@Magdalenams Zagięłaś mnie
poza tym że zazwyczaj czuję go po lewej stronie, jak się przesuwa i tam mnie dźga to nie wbija mi się, a już napewno go nie widać (jeśli o to chodziło)
Załączniki
kitty89
No kochana powiem Ci ze wyszło mega!!Dziewczyny chwalę się moim pierwszym zrobionym [emoji16] nie jest idealny ale bardzo fajna odskocznia dla myśli no i satysfakcja że zrobiło się coś samemu [emoji847]
Zobacz załącznik 921802
kitty89
Haha no u mnie to samo się zdarza jeszcze nie tak mocno ale już widać górkęWstawiam zdj z pierwszej ciąży razem z rysunkiem jak to mniej więcej wygląda proszę o nie ocenianie moich zdolności plastycznych.
@Magdalenams super! ja takich szaleństw jeszcze nie mam. ale od 3/4 dni dopiero odczuwam szturchniecia, dziś udało mi się parę razy to zobaczyć z zewnątrz, myślę że z dnia na dzień się będzie rozkręcal młody i mi też mimo tego amortyzatora z przodu uda się takie super chwile doświadczyć
Magdalenams
W pierwszej ciazy też miałam łożysko z przodu także na pewno się i u Ciebie tak rozkreci.@Magdalenams super! ja takich szaleństw jeszcze nie mam. ale od 3/4 dni dopiero odczuwam szturchniecia, dziś udało mi się parę razy to zobaczyć z zewnątrz, myślę że z dnia na dzień się będzie rozkręcal młody i mi też mimo tego amortyzatora z przodu uda się takie super chwile doświadczyć
O właśnie dzisiaj miałam coś takiego! Nagle wyrosła góra po prawej stronie. Taka ogromna.Wstawiam zdj z pierwszej ciąży razem z rysunkiem jak to mniej więcej wygląda proszę o nie ocenianie moich zdolności plastycznych.
reklama
Pewnie. Ja mam na przedniej ścianie łożysko a ruchy już od 18 tygodnia czuję. A od 20 już takie solidne kopniaki i falowania@Magdalenams super! ja takich szaleństw jeszcze nie mam. ale od 3/4 dni dopiero odczuwam szturchniecia, dziś udało mi się parę razy to zobaczyć z zewnątrz, myślę że z dnia na dzień się będzie rozkręcal młody i mi też mimo tego amortyzatora z przodu uda się takie super chwile doświadczyć