reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny chwalę się moim pierwszym zrobionym [emoji16] nie jest idealny ale bardzo fajna odskocznia dla myśli no i satysfakcja że zrobiło się coś samemu [emoji847]
20181203_173958.jpeg

Załączniki

• 20181203_173958.jpeg
    20181203_173958.jpeg
    59,2 KB · Wyświetleń: 260
reklama
U mnie udało się odtworzyć oba filmiki, piękne wspomnienia ja pamiętam że w pierwszej ciąży nigdy nie udawało mi się nagrać takich ruchów ale może spróbuję teraz któregoś dnia, bo zdarza się że cały brzuch faluje.

@Magdalenams Zagięłaś mnie :D
poza tym że zazwyczaj czuję go po lewej stronie, jak się przesuwa i tam mnie dźga to nie wbija mi się, a już napewno go nie widać (jeśli o to chodziło)
Wstawiam zdj z pierwszej ciąży razem z rysunkiem jak to mniej więcej wygląda :D proszę o nie ocenianie moich zdolności plastycznych.

Załączniki

• 20161105_235138 - Kopia.jpg
    20161105_235138 - Kopia.jpg
    1 011,1 KB · Wyświetleń: 88
@Magdalenams super! ja takich szaleństw jeszcze nie mam. ale od 3/4 dni dopiero odczuwam szturchniecia, dziś udało mi się parę razy to zobaczyć z zewnątrz, myślę że z dnia na dzień się będzie rozkręcal młody i mi też mimo tego amortyzatora z przodu uda się takie super chwile doświadczyć :)

@Magdalenams super! ja takich szaleństw jeszcze nie mam. ale od 3/4 dni dopiero odczuwam szturchniecia, dziś udało mi się parę razy to zobaczyć z zewnątrz, myślę że z dnia na dzień się będzie rozkręcal młody i mi też mimo tego amortyzatora z przodu uda się takie super chwile doświadczyć :)
W pierwszej ciazy też miałam łożysko z przodu także na pewno się i u Ciebie tak rozkreci. :)

reklama
Pewnie. Ja mam na przedniej ścianie łożysko a ruchy już od 18 tygodnia czuję. A od 20 już takie solidne kopniaki i falowania

Do góry