reklama
A co brałaś i co teraz bd brała?Chciałam pogodzić obie grupy-pro i anty-lekowe byłam właśnie u lekarza na takiej zwykłej wizycie i moja morfologia przez miesiąc ani drgnęła a łykam żelazo, ale dodatkowo tez jem wszystko co mogłoby mi pomoc, i nic...nawet jeszcze trochę gorzej jest. Lekarka mi zmieniła lek, może to coś da.
No bo ono już słyszy. Pewnie to dla niego nieprzyjemny hałasTak jak dziecko rusza sie u dentysty podczas borowania to nigdy tak nie czulam jeszcze. ;-)
A co brałaś i co teraz bd brała?
Brałam biofer, bo zawsze dobrze na niego reagowałam (mam problem z anemia od dziecka), a teraz dostałam sorbifer.
Magdalenams
Fanka BB :)
Heh pewnie się dzidzia bałaTak jak dziecko rusza sie u dentysty podczas borowania to nigdy tak nie czulam jeszcze. ;-)
Mnie też znowu czeka dentysta. Leczy mi zęba etapami przez ciążę.
Joannaa24
To uczucie to czkawka. [emoji4] jak maleństwo się urodzi to na początku też będzie ją często miewać.Dziewczyny które przyjmują żelazo? Jak samopoczucie? Wydaje mi się że mój układ pokarmowy niezbyt dobrze reaguje, do tego wizyta w w WC raz na 3 dni...
Co do porodu mój od samego poczatku mówił że będzie bo chce, ja sobie nie wyobrażam inaczej. W szpitalu w którym chce rodzić stawiają na porodu rodzinne a położne są super ale ja przy mezu czuje się bezpiecznie i jakoś zawsze mi wszystko przechodzi
Mój mały wczoraj tak wariował że aż byłam w szoku że tyle może [emoji3526] a macie czasem takie uczucie jakby dzieciątko Drygało? Ale tak pojedynczo.
W weekend zrobiłam pierwsze grubsze zakupy tzn kupiłam łóżeczko i wanienkę a dziś meble do pokoju
CoffeS
Ja biorę zelazo Ferrum Lek bo niestety poziom Ferrytyny utrzymuje się u mnie poniżej normy.. powolutku coś tam ostatnio drgnęło na wynikach więc chyba jest jakiś progres.Dziewczyny które przyjmują żelazo? Jak samopoczucie? Wydaje mi się że mój układ pokarmowy niezbyt dobrze reaguje, do tego wizyta w w WC raz na 3 dni...
Co do porodu mój od samego poczatku mówił że będzie bo chce, ja sobie nie wyobrażam inaczej. W szpitalu w którym chce rodzić stawiają na porodu rodzinne a położne są super ale ja przy mezu czuje się bezpiecznie i jakoś zawsze mi wszystko przechodzi
Mój mały wczoraj tak wariował że aż byłam w szoku że tyle może [emoji3526] a macie czasem takie uczucie jakby dzieciątko Drygało? Ale tak pojedynczo.
W weekend zrobiłam pierwsze grubsze zakupy tzn kupiłam łóżeczko i wanienkę a dziś meble do pokoju
Problemów w wc nie mam ale to pewnie dlatego, że jem bardzo dużo owoców.. jabłka, gruszki i ostatnio must have mandarynki [emoji177]
N
Natuś_ka
Gość
Uff ciężko nadrobić przy gorących wymianach zdań
Ktoś pytał o biegunkę, ja miałam przez tydzień ale u lekarza nie byłam. Dieta i probiotyki nie pomagały więc chwycilam sie ostatniej deski ratunku, jaka zadziałała u mojego M w jeden dzień. Puszka Coca-Coli, normalna, nie wygazowana. Po pewnym czasie była taka rewolucja w jelitach ze myślałam ze z WC nie wyjde, ale od tego czasu koniec, zjadlam później cos a la zupę z marchewki ryżu i ziemniaków razem z grzankami i ja ręką odjął.
Byłam dzisiaj na wizycie zwykłej, serduszko bije malutkiej super, za ponad tydzien glukoza i kolejna wizyta dopiero w styczniu
Jedyną nowością jest badanie na chlamydie, nie wiem czy w Polsce jest zalecane, dziś mi polozny tłumaczył ze w zeszły piątek weszło im z rządu i od dzisiaj miał zacząć dawać skierowania juz. Dostalam taką małą ampulke z płynem i patyczek i mam sobie pobrać sama próbkę i przynieść przy okazji robienia glukozy.
Kupiłam tez juz kilka rzeczy do szpitala bo dostaje kupony ze znizkami w drogeri wiec odrazu skorzystalam, -30% albo np -3 euro to szkoda odpuścić mój M jak to rozpakowywal to tylko slyszalam jak pod nosem mruczy 'uhmmm pieluszki, zaczyna sie'
Ktoś pytał o biegunkę, ja miałam przez tydzień ale u lekarza nie byłam. Dieta i probiotyki nie pomagały więc chwycilam sie ostatniej deski ratunku, jaka zadziałała u mojego M w jeden dzień. Puszka Coca-Coli, normalna, nie wygazowana. Po pewnym czasie była taka rewolucja w jelitach ze myślałam ze z WC nie wyjde, ale od tego czasu koniec, zjadlam później cos a la zupę z marchewki ryżu i ziemniaków razem z grzankami i ja ręką odjął.
Byłam dzisiaj na wizycie zwykłej, serduszko bije malutkiej super, za ponad tydzien glukoza i kolejna wizyta dopiero w styczniu
Jedyną nowością jest badanie na chlamydie, nie wiem czy w Polsce jest zalecane, dziś mi polozny tłumaczył ze w zeszły piątek weszło im z rządu i od dzisiaj miał zacząć dawać skierowania juz. Dostalam taką małą ampulke z płynem i patyczek i mam sobie pobrać sama próbkę i przynieść przy okazji robienia glukozy.
Kupiłam tez juz kilka rzeczy do szpitala bo dostaje kupony ze znizkami w drogeri wiec odrazu skorzystalam, -30% albo np -3 euro to szkoda odpuścić mój M jak to rozpakowywal to tylko slyszalam jak pod nosem mruczy 'uhmmm pieluszki, zaczyna sie'
Anacoco
Dziewczyny a to Wam tak zęby zaczęły się psuć w ciąży czy nie wyleczone po prostu?Heh pewnie się dzidzia bała
Ja się właśnie przymierzam wybrać do kontroli.
U mnie też mandarynki schodzą kilogramami łącznie z pomarańczamiJa biorę zelazo Ferrum Lek bo niestety poziom Ferrytyny utrzymuje się u mnie poniżej normy.. powolutku coś tam ostatnio drgnęło na wynikach więc chyba jest jakiś progres.
Problemów w wc nie mam ale to pewnie dlatego, że jem bardzo dużo owoców.. jabłka, gruszki i ostatnio must have mandarynki [emoji177]
reklama
Heh pewnie się dzidzia bała
Ja w jednym mam lekarstwo. Reszte leczyla kazdego na jednej wizycie. Jutro mam podwojna :x