reklama
Biegi93
Fanka BB :)
Najpierw było z prawego boku, ale się przesunęło na tył. Teraz mam cały czas już w dnie z tyłu@Biegi93 ekstra
a łożysko masz z tyłu?
W ogóle takie jaja. Mąż do mnie przyjechał po 3 tygodniach. Mała praktycznie przestała się ruszać . Wystraszyła się chyba własnego ojca Cała noc był taki spokój nawet siku nie latałam, chyba czuła ze coś obcego leży obok hahahhaa. Gdyby nie to ze w sobotę po południu widziałam ze fika to bym się zaczęła denerwować Pewnie jak sobie pojedzie to znowu się rozbryka bo teraz tylko od czasu do czasu gdzieś tam smyrnie pod skórą
@Biegi93 hahaha
mała jest dobra, przestraszyła się czegoś obcego, no ale teraz maluchy słyszą więc wszystko jasne, musi się przełamać
Ja niestety mam z przodu i bardzo ubolewam nad tym.. ale czuję od skończonego 18 tygodnia więc i tak dla mnie to jest niesłychane, że tak szybko. spodziewałam się w okolicach 22 tygodnia pierwszych ruchów, bo do tego pierwsza ciąża, ale może mały silacz rośnie hihi
mała jest dobra, przestraszyła się czegoś obcego, no ale teraz maluchy słyszą więc wszystko jasne, musi się przełamać
Ja niestety mam z przodu i bardzo ubolewam nad tym.. ale czuję od skończonego 18 tygodnia więc i tak dla mnie to jest niesłychane, że tak szybko. spodziewałam się w okolicach 22 tygodnia pierwszych ruchów, bo do tego pierwsza ciąża, ale może mały silacz rośnie hihi
Magdalenams
Kurczę nie widzę niestety ale wierzę na słowo. i tak fajnie że Ci się udało nagrać. Bo mój dzisiaj kopał że cały brzuch chodził a jak zaczęłam nagrywać to klops...udało mi się uchwycić mojego małego boksera dotąd były to delikatne uczucia przesuwania pod skórą, tylko na leżąco i po położeniu dłoni. ale od 3/4 dni czuję parę razy na dobę jak mnie szturcha od środka, czasami parę razy z rzędu
wrzucilam prywatny film, nie wiem dlaczego ustawia najniższa jakość, można zmienić w ustawieniu. jakby na 1 rzut oka któraś nie zauważyła, to widać w okolicy mojego kciuka, 3/4 sekunda
łożysko z przodu więc jestem zdziwiona
@Magdalenams luzik, to jest takie drgniecie nie to co u Was pewnie, ale i tak jestem tym podjarana jak dziecko bo mam łożysko z przodu a ciąża pierwsza więc dumna jestem że mogłam to uchwycić hihi
następnym razem spróbuję uchwycić tak jak laski z youtuba, kladly długopis bo wtedy te drgniecia są widoczne
następnym razem spróbuję uchwycić tak jak laski z youtuba, kladly długopis bo wtedy te drgniecia są widoczne
Magdalenams
Oo niezły pomysł. A nie układa ci się dziecko po jednej stronie brzucha? Jak mój sie wcisnie to zrobie zdjecie o co mi biega.@Magdalenams luzik, to jest takie drgniecie nie to co u Was pewnie, ale i tak jestem tym podjarana jak dziecko bo mam łożysko z przodu a ciąża pierwsza więc dumna jestem że mogłam to uchwycić hihi
@Magdalenams Zagięłaś mnie
poza tym że zazwyczaj czuję go po lewej stronie, jak się przesuwa i tam mnie dźga to nie wbija mi się, a już napewno go nie widać (jeśli o to chodziło)
poza tym że zazwyczaj czuję go po lewej stronie, jak się przesuwa i tam mnie dźga to nie wbija mi się, a już napewno go nie widać (jeśli o to chodziło)
reklama
MamusiaDzidziulka