reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@Biegi93 to Ty na zdjęciu? Zastanawiałam się kiedyś.

@zmurka już może Ci dziecko uciskać na nerw. Moja mama miała tak w ciąży od jakiegoś 5 miesiąca już do porodu. Kulała cały czas.
A my mamy z mężem wypad za miasto na jedną dobę. Dzieci u babci ;)
Mąż właśnie szykuje wodę do wanny :p
Tak, to ja :D Nie wiem w sumie po co na wszystkich zdjęciach się ukrywam ale może co za dużo to niezdrowo :D

reklama
@Biegi93 to Ty na zdjęciu? Zastanawiałam się kiedyś.

@zmurka już może Ci dziecko uciskać na nerw. Moja mama miała tak w ciąży od jakiegoś 5 miesiąca już do porodu. Kulała cały czas.
A my mamy z mężem wypad za miasto na jedną dobę. Dzieci u babci ;)
Mąż właśnie szykuje wodę do wanny :p
O mujer fajnie masz ;) u mnie mąż na imprezie a ja odpoczywam przy serialach ;)

@zmurka znajdź dobrego fizjoterapeutę. Tylko takiego, który się specjalizuje w fizjoterapii kobiet w ciąży. Nie wiem skąd jesteś, ale w Krakowie mogę coś podpowiedzieć. Moja koleżanka poszła dopiero po porodzie z rwą kulszowa i babeczka jej powiedział, ze trzeba było przyjść w ciąży, bo naprawdę nie musimy się męczyć.

Dziewczyny czy miewacie bol brzucha, taki okresowy? Zaczynam się martwić. We wtorek byłam u lekarza i było wszystko dobrze. Wymaz też ok, nic nie znaleźli. Ból pojawia się tak trzy razy dziennie, trwa jakieś pół godziny i przechodzi.

@Mujer ulala! no to dziś będzie szaleństwo :D zazdroszczę! mi się marzy gorąca kąpiel ale takiej nie można... a jak pomyślę że mam wchodzić do ciepłej wody która zaraz wystygnie, to odechciewa mi się.. :p

my dzis z mężem robimy seans filmowy i kosimy Ślepnąc od świateł calutkie :)

reklama
Do góry