Natalia91.. byłam na Bohemian Rapsody i mi też się super podobał.. widowisko
delicious.. kiepski ten black friday był.. ale kupiłam 2 pary butów z elefanten dla córy na kolejne lata.. kupuję tylko z elefantena buty i po raz pierwszy jakąś promocję na nie upolowałam.. -20% przy takich cenach też dobre
ale ja przeżywałam black friday w domu - sprawdzałam strony firm, w których robię zakupy
Andzia08.. ja w pierwszej ciąży kupiłam pierwszy ciuch w 28 tc.. też bałam się zapeszyć.. teraz kupiłam tylko jeden bodziak z pepco taki słodki typowo chłopięcy z kołnierzykiem
i coś tam z lidla, ale zazwyczaj też mnie jakoś odrzuca od ciuszków.. generalnie jeszcze za wcześnie dla mnie
ale już myślę i zapisuję w zakładkch, żeby mi nie uciekły perełki
a z probiotyków ja ProVag stosowałam ostatnio i mi swędzenie przeszło po 2 dnia
MartynaXI.. ja prałam wszystko w Lovela przez pierwsze miesiące, do roku chyba.. pierze kiepsko no ale łagodny jest.. jak były jakieś plamy to najpierw moczyłam w Oxy z biedronki,a potem dopiero prałam w Lovela
Olciak.. kochana! nie na wszystko masz wpływ! strasznie Ci współczuję nerwów, ale spokojnie! a mogę zapytać w jakim wieku była Twoja Kornelka, kiedy ją straciłaś? nie wiem, czy pisałaś już kiedyś? szczególnie mnie dotyka, jak to piszesz, bo mam w domu córkę o takim imieniu
jak się robi, żeby Wasze ksywki świeciły się na zielono, jak którejś odpisuję? pomożecie mi?
dalej nie czytam już dziś
za dużo piszecie [emoji14]
nawet nie chce mi się pisać, co u mnie