reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Słonko świeci... dzieci wieszają się na firankach a matce się nie chce wyjść z domu... Ale mam dziś lenia [emoji21][emoji21]
Która mi sprzeda kopniaka bo chyba się nie zwlekę ż tej kanapy dzisiaj[emoji6]

Dziewczyny? Czy chodzicie może na jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży, albo jakieś spotkania towarzyskie organizowane w Waszych miastach? Domyślam się, że nie wszędzie takie coś się odbywa. Właśnie jestem w trakcie szukania czegoś w moim mieście, ale obawiam się, że chyba nic nie mam.
Poszukaj jakiś grup z Twojego miasta na FB, może jest coś w stylu "ciężarówki Szczebrzeszyn".
Ja zapisze się na szkołę rodzenia, ale chyba dopiero w styczniu.
O zajęciach myślałam, sprawdzałam oferty, nie wiem jak będzie z moja motywacją, chyba będę ćwiczyć z YT.

Witam Was dziewczyny :)
Czytam forum już od naprawdę dawna ale wcześniej nie udzielałam się. Przyznam się szczerze, że jestem z tych "wstydliwych" co częściej słuchają niż mówią. Muszę jednak powiedzieć, że wiele wartościowych informacji tutaj znalazłam i zawsze staram się być na bieżąco. Nie wiem, czy będzie Wam odpowiadać forma "małomównej" ale bardzo chciałabym dalej uczestniczyć w tym forum.

Jestem po 30stce i to będzie pierwsze dziecko (córeczka), bardzo długo wyczekiwana. Jestem już po połówkowych i powoli zaczynam się stresować tym jak sobie poradzę z takim małym człowieczkiem, czuję, że tak mało wiem i nie wiem czy zdążę się przygotować bo czas leci strasznie szybko.
Wlasnie widzialam Twoj post na połówkowym wątku. Jesli bedziesz chciala przejsc przed świętami nq wątek zamkniety, to proponuje zmienic sie w gadułe, bo bez sensu isc i czytac, a udzi3lac sie raz na pół ciąży.

Poszukaj jakiś grup z Twojego miasta na FB, może jest coś w stylu "ciężarówki Szczebrzeszyn".
Ja zapisze się na szkołę rodzenia, ale chyba dopiero w styczniu.
O zajęciach myślałam, sprawdzałam oferty, nie wiem jak będzie z moja motywacją, chyba będę ćwiczyć z YT.
U mnie szkoła rodzenia była od 28 tc jak się nie mylę.

Słonko świeci... dzieci wieszają się na firankach a matce się nie chce wyjść z domu... Ale mam dziś lenia [emoji21][emoji21]
Która mi sprzeda kopniaka bo chyba się nie zwlekę ż tej kanapy dzisiaj[emoji6]
U nas słońca nie ma ale jest -2 st. Polecam spacer my już wróciliśmy ale zmarzlam i się dotlenilam. Uwielbiam taką pogodę :)

a to nie będzie tak że ten wątek będzie tylko zamknięty? czy robimy jakby kopie i otwieramy nowy kwietniowy ale zamknięty a ten istnieje dalej???

reklama
Ja sie nie zapisuje do szkoly rodzenia. Mialam w tamtej ciazy isc, ale bez sensu isc do szkoly przy szpitalu, w ktorym rodzic nie bede, a do mojego dohezdzac mijalo sie z celem.

Do góry