kb.karola90
Fanka BB :)
Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał a jak nie to możecie się komuś przyda. Dzisiaj w 5 10 15- 50% zniżki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem że są różne w moim akurat był krem sudocrem, smoczek do butelki lovi, pampersy i cała masa próbekCześć dziewczyny U mnie poprawa samopoczucia, prawie pozbyłam się przeziębienia i mogę w miarę funkcjonować. Niestety zbytnio nie mogę szaleć bo zaraz dostaję zadyszki i sapię jak stary dziad. Nie wiem co będzie później jak już brzuszek bardzo urośnie bo z tego co doktorka mówiła to ma być gorzej z oddychaniem, także ja już czekam na tą zimę żeby szybko przyszła i szybko poszła
A co do świąt i zimy to właśnie u nas prószy śnieg i robi się biało!
Tak poczytałam Wasze posty o porodach i trochę się przeraziłam i zaczęłam coraz bardziej o tym myśleć. Pierwszy poród, więc człowiek nie wie co go może czekać.
@Heda możesz podać przepis na tą miksturę Lubię takie domowe eliksiry!
A co w takim pudełku się dostaje?
Mnie bolało bardzo ale nic się z nim nie działo. Poprostu pracowało. Ginekolog powinien sprawdzić jak mu powiesz ze bardzo boli. Może się rozejsc przecież.Powodzenia na wizytach trzymam kciuki. Ja dzisiaj czuje brzuch przy kazdym ruchu. Miala ktoras z Was problem ze spojeniem lonowym ? Czy ginekolog jest w stanie sprawdzic czy sie nie rozchodzi? Z kazdym dniem przy chodzeniu, obracaniu boli bardziej. Moze to normalne, nie wiem
No boli tam gdzie spojenie od przodu. Ja w pierwszej ciąży miałam na kości ogonowej guzka z ropą to też hardcoreHej! Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu!
Jak odczuwacie ból spojenia? Boli bardziej z przodu z tylu czy jak? Mnie jeśli już to pobolewa kość ogonowa i okolice bo mam mocno odstajaca do tyłu.
Mnie bolało bardzo ale nic się z nim nie działo. Poprostu pracowało. Ginekolog powinien sprawdzić jak mu powiesz ze bardzo boli. Może się rozejsc przecież.