Ja w Rydygierze.Na Siemiradzkiego.
reklama
Reese jesteś z huty? Ja tak, tyle ze aktualnie w uk mieszkam może kiedyś uda się na kawę umówić
Ja tez jutro mam wizytę o 2.30pm mojego czasu. Z jednej strony się martwię z drugiej staram się wybić ze łba te durne myśli (jakiś taki ciężki dzień mam dziś...)
Tu w uk dają jakies darmowizny ale kiedyś było tego więcej.
Ja tez jutro mam wizytę o 2.30pm mojego czasu. Z jednej strony się martwię z drugiej staram się wybić ze łba te durne myśli (jakiś taki ciężki dzień mam dziś...)
Tu w uk dają jakies darmowizny ale kiedyś było tego więcej.
Dzień dobry
Ja jeszcze w pracy. Ostatnia godzina i do domu. Zapowiada się ciężki ale pełen wrażeń dzień mam nadziej me ze uda mi się zasnąć choć na chwile
U nas przymrozek tylko. Śnieg nie wiadomo czy spadnie tego roku.
Ja jeszcze w pracy. Ostatnia godzina i do domu. Zapowiada się ciężki ale pełen wrażeń dzień mam nadziej me ze uda mi się zasnąć choć na chwile
U nas przymrozek tylko. Śnieg nie wiadomo czy spadnie tego roku.
Natalia91
Fanka BB :)
Dzień dobry [emoji4] kciuki za wizytujace [emoji110] u nas dzisiaj ma sypać śnieg więc czekam z niecierpliwością [emoji16] w szpitalu w którym rodziłam dostaje się paczkę pampersow i niebieskie pudełko, zobaczymy jak będzie teraz
Dziewczyny kciuki za wizytujące w tym tygodniu
Ja mam jutro wizytę, ale taka zwykłą. I dobrze, bo ostatnimi czasy nie czuje się jak w ciąży. Objawy przeszły, brzuszek mały, a młody już sama nie wiem czy się rusza czy nie. Czuje coś ale co 2-4 dni? Jakieś pojedyncze stuknięcia. U nas dzisiaj rano przysypało jak cukrem pudrem. Magicznie
Ja mam jutro wizytę, ale taka zwykłą. I dobrze, bo ostatnimi czasy nie czuje się jak w ciąży. Objawy przeszły, brzuszek mały, a młody już sama nie wiem czy się rusza czy nie. Czuje coś ale co 2-4 dni? Jakieś pojedyncze stuknięcia. U nas dzisiaj rano przysypało jak cukrem pudrem. Magicznie
Blondie
Dzień dobry w poniedziałek
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wozyty. Czekamy na piękne fotki maluszków i same dobre wieści [emoji813]
U nas też ma nibu padać, rolety podnosiłam z nadzieją, ze juz cos spadło [emoji14] jeśli dzisiaj bedzie snieg, to piszemy z córką list do Mikołaja
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wozyty. Czekamy na piękne fotki maluszków i same dobre wieści [emoji813]
U nas też ma nibu padać, rolety podnosiłam z nadzieją, ze juz cos spadło [emoji14] jeśli dzisiaj bedzie snieg, to piszemy z córką list do Mikołaja
Anacoco
Cześć dziewczyny U mnie poprawa samopoczucia, prawie pozbyłam się przeziębienia i mogę w miarę funkcjonować. Niestety zbytnio nie mogę szaleć bo zaraz dostaję zadyszki i sapię jak stary dziad. Nie wiem co będzie później jak już brzuszek bardzo urośnie bo z tego co doktorka mówiła to ma być gorzej z oddychaniem, także ja już czekam na tą zimę żeby szybko przyszła i szybko poszła
A co do świąt i zimy to właśnie u nas prószy śnieg i robi się biało!
Tak poczytałam Wasze posty o porodach i trochę się przeraziłam i zaczęłam coraz bardziej o tym myśleć. Pierwszy poród, więc człowiek nie wie co go może czekać.
@Heda możesz podać przepis na tą miksturę Lubię takie domowe eliksiry!
A co do świąt i zimy to właśnie u nas prószy śnieg i robi się biało!
Tak poczytałam Wasze posty o porodach i trochę się przeraziłam i zaczęłam coraz bardziej o tym myśleć. Pierwszy poród, więc człowiek nie wie co go może czekać.
@Heda możesz podać przepis na tą miksturę Lubię takie domowe eliksiry!
A co w takim pudełku się dostaje?Dzień dobry [emoji4] kciuki za wizytujace [emoji110] u nas dzisiaj ma sypać śnieg więc czekam z niecierpliwością [emoji16] w szpitalu w którym rodziłam dostaje się paczkę pampersow i niebieskie pudełko, zobaczymy jak będzie teraz
reklama