Natalia91
Fanka BB :)
No to jest nas już dwie [emoji16] nie jesteś ostatnia [emoji6]Ja będę miała 13
Edit 3 bo jeszcze Mujer [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jest nas już dwie [emoji16] nie jesteś ostatnia [emoji6]Ja będę miała 13
Dziewczyny czy tez tak macie, że jak idziecie na dłuższy spacer to macie majtki całe mokre?. Przepraszam za stwierdzenie, ale normalnie jestem w szoku. Wczesniej owszem miałam zwiększony śluz ale po tym spacerze to normalnie mokro było.
Ja też mam wiecznie mokro... Tony wkładek dziennie idą. I na najbliższej wizycie u gina muszę się upewnić czy z wodami wszystko ok, bo w pierwszej ciąży mi się sączyły, a nie odeszły tak od razu i trochę się boję że to mogą być właśnie wody.Dziewczyny czy tez tak macie, że jak idziecie na dłuższy spacer to macie majtki całe mokre?. Przepraszam za stwierdzenie, ale normalnie jestem w szoku. Wczesniej owszem miałam zwiększony śluz ale po tym spacerze to normalnie mokro było.
U mnie waga najpierw spadła 3kg przez wymioty, mdłości itp, teraz jestem znów w wadze wyjściowej Nie przejmuje się tym zbytnio ile będę ważyć na końcu, oby dzidzia była zdrowa. Nie objadam się, nie doprowadzam do głodu. Zachcianek brak więc oby tak dalejlaseczki a jak u Was z wagą ?
u mnie waga z końca 9tc do dziś ruszyła tylko 0,9 kg
i sama nie wiem czy to dobrze czy nie ?
zaczynałam na granicznym bmi, więc się cieszę bo póki co wolno idzie w górę, potem dojdzie dzidzia i inne składowe, no ale zastanawiam się czy to nie odbija się na maluchu ?
Świetne wieści! Ja w trakcie każdego pobytu w szpitalu (już 3 razy w tej ciąży) byłam świadkiem takich sytuacji... przykre niestety, sama również musiałam urodzić martwy płód... Ale jest też mnóstwo pięknych chwil, mamusiek z pękatymi brzuszkami, widać ile szczęśliwych rodziców opuszcza szpital z Maleństwem! Trzeba być dobrej myśli!Hej dziewczyny ! Odzywamy się ze szpitalnych czeluści. Dzisiaj dostaje wypis do domu, bo crp ujemne, wymaz dobry. Miałam palpacyjne badanie ginekologiczne. Stwierdzono ze szyjka jest zwarta i zamknięta i nie nadaje się do szycia (w sensie ze jest za dobra) i jutro idziemy prywatnie założyć pessar. Mam nadzieje ze już wszystko będzie dobrze. Zostaje do porodu u rodziców w domu wiec będę miala wszystko podstawiane pod gębę mogę leżeć i czekać na Michaśke moja
Fajnie że już w domku. Ja strasznie nie lubię szpitali mam nadzieję, że tym razem nam się minie.My już w domu lezakujemy. Jaki to spokój psychiczny jak się nie leży w szpitalu. Nie wyobrażam sobie stracić malutkiej ani teraz ani pod koniec, chyba bym do psychiatryka trafiła. A co do śluzu to jest to chyba normalne, ja mam to głównie po sikaniu. Sikam, podetrę się, ubiorę i nagle czuje mokro, i to normalnie plamy jakbym się posikała, nie to ze gesty śluz. Robiłam dwa razy panikę w szpitalu ale poziom wód miałam Ok i pH tez dobre
No super kwiecień silny w chłopców :*
mój tez przewidywany na 17styOk ok mam na imię Amelia mam 27 lat to moja druga ciąża pierwszą niestety straciłam obecnie zaczął się 16 t przewidywany termin 17 kwiecień pozdrawiam serdecznie