reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@Biegi93 kciuki zacisniete! Ciekawe jaka duża już dzidzia :D <3

Mój mąż od dziś oddelegowany na parę dni więc muszę radzić sobie sama. Siedzę z zastrzykiem w ręce i nie wiem jak to mam sobie podać, mąż zawsze szybka akcja i po krzyku, a ja schizuje wbic igłe :baffled:

reklama
Ja jutro 10:50 połówkowe. Błagam trzymajcie kciuki bo ja już na zawał schodzę :)
Kochana trzymam kciuki!!!
Ja polowkowe mam dopiero 23.11 będzie to 21+4 tc.
My dzisiaj z synkiem ładnie pospalismy, ja już ostatnie pół godziny wiercilam się na boki a mój Stasiu spał w najlepsze.
Pogoda u nas dalej słaba szaro,ponuro i wieje.
Miłego dnia :)

Cześć Dziewczyny, ja niestety dalej przeziębiona leje mi się z nosa jak z kranu, a jakby tego było mało to M też chory leży w domu. Budzę się nocami po kilka razy, a potem w dzień jestem nieprzytomna bo ciężko mi się oddycha z zatkanym nosem.

Witam nowe mamusie :)

@Biegi93 ja czuje konkretne kopniaki :D dosłownie na linii kości biodrowych :) Młody szaleje bardzo często! Po każdym posiłku, jak leci głośniej muzyką albo film, jak byliśmy u rodziny to też byl mega gwar i musiało Go zbudzic :) teraz leżę pod kocykiem przed tv na lewym boku i fika na tyle mocno że widać na skórze drgniecia :D jestem zachwycona <3
Ciekawe kiedy i ja się doczekam takiej chwili bo jak na razie nic a nic nie odczuwam, ale miło się czyta te Wasze opisy :D

Ja jutro 10:50 połówkowe. Błagam trzymajcie kciuki bo ja już na zawał schodzę :)
Trzymam mocno kciuki! :) Ja będę miała połówkowe dopiero w grudniu. Pytałam ostatnio lekarza czy pod koniec listopada robimy to mówił, że jeszcze za wcześnie. A najlepszy podobno termin do jego wykonania to między 20 a 22tc.

Ja 14 listopada mam połówkowe. Jeszcze półtorej tygodnia! A co do ruchów to najczęściej bardzo nisko, tuż nad spojeniem łonowym czuję. I to dzieciątko będzie znacznie mniej temperamentne niż starszy brat. [emoji3]

@Biegi93 trzymam kciuki!

Witam wszystkie mamusie. Jestem tu mowa. :) znalazłam przypadkiem to forum. Otóż też będę mama kwietnowa. Mam ten na 1 kwietnia 2019 :) chciałabym z wami wymieniać swoje spostrzeżenia, emocje itd. Oczywiście, jeśli pozwolicie mi na to. Bo widzę, że macie utworzona swoją społeczność :)
Pozdrawiam serdecznie.
Hej! Napisz coś więcej o sobie. Dobrze rozumiem, że masz dwójkę dzieci czy może trójkę?

Ale mam dzisiaj depresyjny nastrój. Nic mi się nie chce...

Z dzidzia wszystko Ok. 250 gram kobitki. Gorzej ze mną. Szyjka skrócona do 2,5 cm. Skierowanie na patologie na obserwacje i nie wiem co dalej. Właśnie się pakuje. Trzymajcie za nas kciuki :(

Z dzidzia wszystko Ok. 250 gram kobitki. Gorzej ze mną. Szyjka skrócona do 2,5 cm. Skierowanie na patologie na obserwacje i nie wiem co dalej. Właśnie się pakuje. Trzymajcie za nas kciuki :(
Dobrze że z malutka wszystko ok i dobrze że idziesz na obserwację, być może założą pessar spokojnie będzie dobrze

reklama
Ehhh u mnie chyba znów nawrót infekcji, obudziłam się poszłam siku i poczułam ból przy oddawaniu moczu teraz świąd i pieczenie. 27 października skończyłam kurację Nystatyną.
pisałam do swojego gina, ma oddzwonić do mnie po 15.

Powiem Wam, że już mam takie nerwy. poprzednią ciążę prawdopodobnie straciłam przez infekcje teraz też ciągle coś... mam tylko nadzieję że to infekcja grzybicza a nie bakteryjna.
Tak bardzo boję że że znów szyjka się zredukuje. Ehhh

Do góry