reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Ja się boję dziewczyny...Mam takie mieszane uczucia raz się cieszę i wiem że się uda a za chwilę boję się że dawka leków jaka mi przepisał lekarz jest za mała i że nic z tego nie będzie [emoji22]
Jak ja już mam takie humory to co będzie później [emoji19][emoji28]
Dżasta :)
Mnie pominelas [emoji6] ja też w trakcie działań i próbuje się wystrzelić w owulacje
No właśnie tak myślałam , że kogoś przeoczyłam a dawno nie pisałaś więc mi umknęło... Wybacz kochana ;*
Hej dziewczyny wczoraj zrobiłam test i pozytyw.Już mam 4 lenia córeczke i dwa poronienia później za sobą ale jestem dobrej myśli data porodu ok 6-7 Kwietnia.
No to gratulacje kolejna kwietnióweczko
Tez mialam takie humorki w tym cyklu, skrajne emocje naprzemiennie. Raz strach, raz radosc jak u ciebie. Ten lek w ogole od ktorego dnia trzeba brac i co on daje? Czemu dawka mialaby byc za mala?Ja się boję dziewczyny...Mam takie mieszane uczucia raz się cieszę i wiem że się uda a za chwilę boję się że dawka leków jaka mi przepisał lekarz jest za mała i że nic z tego nie będzie [emoji22]
Ja się boję dziewczyny...Mam takie mieszane uczucia raz się cieszę i wiem że się uda a za chwilę boję się że dawka leków jaka mi przepisał lekarz jest za mała i że nic z tego nie będzie [emoji22]
Będzie dobrze Natuś, nie zamartwiaj się na zapas
14dc A mam cykle po 28-29 mało kiedy mi się przesuwa. Wiesz 2 córeczki juz mam i chciałbym by mąż miał w koncu swojego upragnionego synka [emoji16]
Moim zdaniem najlepiej dziś, jutro i pojutrze dać z siebie wszystko bo skoro dziś 14dc czyli owulacja a od tyłu liczona przypada na jutro lub przy cyklu 29 dniowym na pojutrze to 3 noce Wasze i się uda, bo jeśli cykl okaże się dłuższy to lepiej 3 dni żeby się wstrzelić
Ja też czekam na koniec @![]()
Oo widzisz też pominęłam, zapamiętałam najbardziej te które najwięcej piszą i informacji podają... Wybacz Karolcia
Dziękuję dziewczyny za przywitanie
. A za wszystkie mamy starające się trzymam kciuki. Narazie dopiero tutaj się pochwaliłam boje się chwalić żeby nie zapeszac.
reklama