reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Czy jest jeszcze mama która nie poczuła ruchów malucha?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poczułam raz dwa tygodnie temu i od tamtej pory cisza... No cóż trzeba czekać [emoji5]

oar8vfxmpxgly37m.png

reklama
Ja poczułam raz dwa tygodnie temu i od tamtej pory cisza... No cóż trzeba czekać [emoji5]

oar8vfxmpxgly37m.png
Tez czuje te ruchy bardzo nieregularnie. Ostatnio poczułam 4 dni temu i juz oczywiście głupie myśli... A dziś poczułam po zjedzeniu czekoladowego ciasta, chyba lubi słodkie;).
Odliczam dni do polowkowego USG, jeszcze tylko niecale 2 tygodnie i bede go mogła znowu zobaczyc:).
Dziewczyny czy wy odczuwacie ruchy maluszka przy kosci lonowej? To bardzo nisko, a ja czesto tam czuje, tak na środku dołu brzucha przy tej kosc.

nzjddqk3g9zni0wq.png

Ja też jak narazie nie czuje ruchów, jedynie jak leżę na plecach to czuje w którym miejscu jes.. dzisiaj jest 17+0 , mieliśmy wizytę, dzidzia ma się dobrze , niestety nie było widać czy chłopiec czy dziewczynka :/ następną wizyta 01.12
Gratuluję udanej wizyty, ważne ze dzidziuś ma sie dobrze :)

nzjddqk3g9zni0wq.png

Hej dziewczyny ja jestem w 17stym tyg i też nie mogę powiedzieć jednoznacznie czy już poczułam...tak mi się dwa razy wydawało że to dzidzia ale pewna nie jestem, może to jelita...sama nie wiem[emoji6]ale już też wyczekuje

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny miałam wykonywana krzywa cukrowa z uwagi na dosc wysoki cukier. Na czczo cukier wyszedł 93 a po 2 godzinach 220!! Skierowanie do szpitala. Czy bylyscie kiedys w takiej sytuacji bo ja nigdy nie mialam cukrzycy w ciazy. Czy poloza mnie w szpitalu w 16 tygodniu ciazy czy tylko wykonaja badania.

reklama
Czy któras z Was ma takie wrazenie ze ciagnie Was brzuch?? Jakby jakis balon sie pompowal i rozciagal?? Nieprzyjemne to strasznie jest.. Nie ze boli czy cos tylko ciagnie bardzo..

Do góry