Marcelina-86
Początkująca w BB
Ja jeszcze nic nie poczułam a tak bardzo już bym chciałaCzy jest jeszcze mama która nie poczuła ruchów malucha?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze nic nie poczułam a tak bardzo już bym chciałaCzy jest jeszcze mama która nie poczuła ruchów malucha?
Hmm. Mogę być to ja. Kiedyś coś raz czy dwa poczułam - Ale równie dobrze mogły być to jelita. Nie mogę powiedzieć stanowczo, że już czułam ruchy dziecka... Ale nie martw się, każda ciąża inna.. My musimy niecierpliwie poczekać.. [emoji6]Czy jest jeszcze mama która nie poczuła ruchów malucha?
Ale to nie jest moja pierwsza.... dlatego zaczynam swirowac...Często jest tak ze w pierwszej ciąży dopiero po 20tyg czuc ruchy, a w kazdej kolejnej okolo 16-17
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Nie swiruj[emoji41] ja w drugiej poczułam dopiero kolo 18tyg, a teraz w 16tyg i to nie regularnieAle to nie jest moja pierwsza.... dlatego zaczynam swirowac...
Ja nie. A to moja 4 ciąża i 17 tydzienCzy jest jeszcze mama która nie poczuła ruchów malucha?
To moja 4...dwojke już mam w domu... teraz będzie 3... W 2 ciazy na etapie już czułam a teraz ciszaNie swiruj[emoji41] ja w drugiej poczułam dopiero kolo 18tyg, a teraz w 16tyg i to nie regularnie
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Z którego dnia masz Synka? [emoji16]To moja 4...dwojke już mam w domu... teraz będzie 3... W 2 ciazy na etapie już czułam a teraz cisza
Kurcze sama sobie zadaje pytanie[emoji7]Z którego dnia masz Synka? [emoji16]