reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny miałam wykonywana krzywa cukrowa z uwagi na dosc wysoki cukier. Na czczo cukier wyszedł 93 a po 2 godzinach 220!! Skierowanie do szpitala. Czy bylyscie kiedys w takiej sytuacji bo ja nigdy nie mialam cukrzycy w ciazy. Czy poloza mnie w szpitalu w 16 tygodniu ciazy czy tylko wykonaja badania.
Ja mam cukrzycę ciążowa i jestem pod opieka poradni dla kobiet w ciąży.Narazie jestem na diecie cukrzycowej i jem 6 posiłków dziennie i robię pomiary godzine po posiłku.Może tak być ,że wezmą Cię na 3 dni do szpitala i będą mierzyć poziom cukru.Cukrzyca ciążowa to nic miłego ,bo bardzo mało jest produktów dozwolonych do jedzenia i picia ,bo wszędzie ładują cukier .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@mysiaka92 Tez miałam takie uczucie jak jeszcze brzuszka nie było widać. Dosłownie jakby mięśnie walczyły z czymś co je próbuje rozepchac. Teraz juz wyskoczył mi pokaźny brzuch i jest lepiej. Za to pachwiny tak bardzo nisko mnie ciągną po intensywnym dniu.
@PaniPe Mnie też czeka niestety ten wydatek :hmm: Poprzednie dzieciaczki rodziły się październik i listopad wiec zimowa mnie minęła. Tez ledwo się dopinam w największą zimowa kurtkę. Niestety wiem ze w przyszłym roku patrzeć nie będę mogła na ten tegoroczny zakup :hmm:
hm wydaje się całkiem fajna :sorry2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny trochę z innej beczki:: kupujecie jakieś typowo ciążowe kurtki na okres zimowy??? Ja wczoraj założyłam swoją zimową i przeżyłam szok - myślałam że spokojnie pochodzę w niej jeszcze trochę a tu ledwo ledwo się dopiełam [emoji52][emoji52][emoji52] Obleciałam dzisiaj sklepy i w sumie jedną sensowną znalazłam w h&m z działu mama. W pozostałych albo znikoma ilość miejsca na brzuszek albo wyglądam jak kulfon [emoji23][emoji23][emoji23]
Może macie jakieś linki do stron z ciuszkami, a może same już coś kupiłyście???

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
1509655758-d599b75037041e50-aaaaaa.jpeg
Mnie tez czeka zakup kurki i pewnie będzie to w hm mama [emoji16]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was obudziła się rano z twardym jak kamień brzuchem? ja miałam tak kilka dni temu pierwszy raz, pochodziłam i przeszło i dziś to samo brzuch twardy i pobolewa. Nie wiem czy to jest powód to niepokoju...

reklama
Do góry