Noo.. Mam ochote na kalafior fasolke i marchewke no i kukurydzę.. Mam pudelko ciastek w domu i nie ciagnie mnie do niego w ogole. Jakies napoje tez sa a wole kompot truskawkowy od mamusi [emoji14] dziwna ta ciaza.. Ciekawe czy tak zostanie po niej [emoji14] tylko dziwne bo wypadałoby zeby waga szla w gore a moja idzie w dol.. Ostatnio wolalam meza zeby sie zwazyl czy waga aby napewno dobrze dziala.Masz ochotę na warzywa? To tylko się cieszyć, chciałabym mieć takie zachcianki. Niby nie ciągnie mnie do słodyczy ale pepsi chodziła za mną 3dni i jak zwykle nie piję to musiałam. Pewnie dlatego że kawa jest blee i moje niskie cisnienie sie upomina.
reklama
Paulina_Austria
Fanka BB :)
Z tego co wymieniłas to mogłabym zjesc tylko gofry, ale akurat jak na złość wywaliłam stara gofrownice kilka dni temu
Twarogu nie lubię, makaronu ze śmietaną tez nie a od warzyw mnie odrzucilo
Moja waga poszła w górę 1.7kg potem spadlo 0.7kg i teraz stoi. Niedługo koniec 14t i mam 1kg na plus.
Widzę że temat jedzenia dalej aktualny[emoji6]mysiaka 92 ja jadłam 2 dni temu makaron z cukrem i twarożkiem A teraz mój m robi krokiety ż barszczem bo dzisiaj ochota na trochę inne smaki[emoji4]zresztą ja coś mam bardzo rzadko ochotę na slodkie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Agulula111 to widzę że u nas trochę już świątecznie na talerzach[emoji4]u ciebie uszka ż grzybkami ( pycha) a u mnie krokieciki ż kapusta i grzybami+ barszcz hehe...ciekawe czy do świąt zmienia nam się zachcianki
Paulina_Austria
Wy o domowym jedzeniu a ja nie mam nawet jak stac w kuchni
Barszcz <3
Moja mama wczoraj zadzwoniła z wiadomością, że chce przyjechac na tydzień. Będzie mi miał kto gotować
Ja mam mega ochotę na słodkie i owoce.
Może doktor Kredka sie myli i będzie jedna z nielicznych dziewczynek na kwiecien
Barszcz <3
Moja mama wczoraj zadzwoniła z wiadomością, że chce przyjechac na tydzień. Będzie mi miał kto gotować
Ja mam mega ochotę na słodkie i owoce.
Może doktor Kredka sie myli i będzie jedna z nielicznych dziewczynek na kwiecien
reklama
LMax
Jak sie wszystkie chwala obiadem to ja tez.
Dziś na obiadek smażona rybka, grillowane ziemniaki i brokuła w panierce . Do pieca wrzuciłam sardynki na maśle( bo czytalam ze maja duzo omegi 3) ale tylko jedna udało mi sie zjeść zbyt sa osciste, wiec piesek miał wcześniej święta
Napisane na P00A w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś na obiadek smażona rybka, grillowane ziemniaki i brokuła w panierce . Do pieca wrzuciłam sardynki na maśle( bo czytalam ze maja duzo omegi 3) ale tylko jedna udało mi sie zjeść zbyt sa osciste, wiec piesek miał wcześniej święta
Napisane na P00A w aplikacji Forum BabyBoom