reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Masz ochotę na warzywa? To tylko się cieszyć, chciałabym mieć takie zachcianki. Niby nie ciągnie mnie do słodyczy ale pepsi chodziła za mną 3dni i jak zwykle nie piję to musiałam. Pewnie dlatego że kawa jest blee i moje niskie cisnienie sie upomina.
Noo.. Mam ochote na kalafior fasolke i marchewke no i kukurydzę.. Mam pudelko ciastek w domu i nie ciagnie mnie do niego w ogole. Jakies napoje tez sa a wole kompot truskawkowy od mamusi [emoji14] dziwna ta ciaza.. Ciekawe czy tak zostanie po niej [emoji14] tylko dziwne bo wypadałoby zeby waga szla w gore a moja idzie w dol.. Ostatnio wolalam meza zeby sie zwazyl czy waga aby napewno dobrze dziala.

reklama
Kurcze. Moze ktos ny zjadl to co ja? Warzywa? Makaron ze smietana i cukrem? Pierogi z twarogiem? Albo gofry?
Nie przemawia do mnie nic z tych rzeczy na ktore wy macie ochote.. Ani golonka ani galareta ani sledzie.. Jakas dziwna jestem chyba

Z tego co wymieniłas to mogłabym zjesc tylko gofry, ale akurat jak na złość wywaliłam stara gofrownice kilka dni temu :p
Twarogu nie lubię, makaronu ze śmietaną tez nie a od warzyw mnie odrzucilo :D
Moja waga poszła w górę 1.7kg potem spadlo 0.7kg i teraz stoi. Niedługo koniec 14t i mam 1kg na plus.

Widzę że temat jedzenia dalej aktualny[emoji6]mysiaka 92 ja jadłam 2 dni temu makaron z cukrem i twarożkiem:) A teraz mój m robi krokiety ż barszczem bo dzisiaj ochota na trochę inne smaki[emoji4]zresztą ja coś mam bardzo rzadko ochotę na slodkie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Agulula111 to widzę że u nas trochę już świątecznie na talerzach[emoji4]u ciebie uszka ż grzybkami ( pycha) a u mnie krokieciki ż kapusta i grzybami+ barszcz hehe...ciekawe czy do świąt zmienia nam się zachcianki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wy o domowym jedzeniu a ja nie mam nawet jak stac w kuchni :p
Barszcz <3

Moja mama wczoraj zadzwoniła z wiadomością, że chce przyjechac na tydzień. Będzie mi miał kto gotować :D

Ja mam mega ochotę na słodkie i owoce.
Może doktor Kredka sie myli i będzie jedna z nielicznych dziewczynek na kwiecien :D

reklama
Jak sie wszystkie chwala obiadem to ja tez.
Dziś na obiadek smażona rybka, grillowane ziemniaki i brokuła w panierce :). Do pieca wrzuciłam sardynki na maśle( bo czytalam ze maja duzo omegi 3) ale tylko jedna udało mi sie zjeść zbyt sa osciste, wiec piesek miał wcześniej święta :)

Napisane na P00A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry