nukame - to super, ze ślub siositry udany I na niej się skupiła uwaga
Dziewczynki podrzuccie jakieś tytuły książek, które polecacie
Uwielbiam czytać książki, bo to mnie bardzo odpręża, ale już brakuje mi pomysłów,, a teraz będzie trochę więcej czasu i dodatkowych stresów przed prenatalnymi badaniami.
Czytam wszystko
dziewczyny już wymieniły większość kryminałów/ thrillerów, które czytałam. Millenium, Camila Lackberg, Cook, itd...
j jeszcze zakochałam się (jakoś na studiach, to już wiele lat temu) w serii książek Harlana Cobena, to była najepsza seria jaką czytałam do tej pory, z Myronem Bolitarem. z niecierpliwością czekałam na kolejne książki, a on średnio pisze jedną książkę na rok. ale te pierwsze książki z serii sa świetne.
teraz czytam: S.J. Bolton, też seria, mam już na telefonie ściągnięte 4 ksiażki. jestem w połowie pierwszej. rónież fajna sensacja.
Ja pochłaniam średnio 20-30 książek rocznie, juz od paru lat nie kupuję ksiażek, bardzo sporadycznie, tylko czytam na telefonie, bo kiedyś zamawiałam z księgarni to wydawałam średnio 100zł na miesiąc na książki, stwierdziłam, że za dużo
teraz kupuję tylko takie które warto mieć na półce, bo takie kryminały/ thriller to się czyta I za chwilę zapomina.
szczególnie jest czas jak sie karmi dziecko, w dzień, w nocy, sporo tego czasu jest, tych krótkich chwil, które mozna wykorzystać na przeczytanie kolejnych paru stron
jak pracowąłam to dużo podróżowałam I w podróżach też było mnóstwo czasu na czytanie.
Hejka. Byłam u lekarza , pogrzebala po necie po swojej książce i dała aspiryne
hue hue hue
chyba nie poprawiłaś sobie humoru..... ściskam...
Ja po latach czytania klasyki wciągnęłam się w kryminały - od Joanny Chmielewskiej (tylko te starsze tytuły np. Boczne drogi, Lesio - zawsze kupa śmiechu), przez Remigiusza Mroza (którego dopiero odkrywam zaczynajac od serii o adwokat Joannie Chylce), Zygmunta Miloszewskiego (naprawdę są świetne), wszystko Charlotte Link i Jo Nesbo. O ile oczywiście lubisz kryminały
o tak, Link I Nesbo czytała.
Ale do polskich thrillerów jakoś nie mogę się przekonać...
Siostra jest nosicielem uszkodzonych genów 11, 18, 21 i jeszcze jeden i miała tylko 5 % szans na zdrowe dziecko, udało im ale co przeszli to ich.... Urodziła córeczkę z ZD i Edwards ale zanim się pozbierala i zaczęli szukać pomocy Lenki się nien udało uratować bo miała cm dziurkę w serduszka - dlatego mimo wszystko warto wiedzieć dużo wcześniej żeby zdążyć się wyplakac i zaraz po porodzie działać i nie marnować czasu na oplakiwanie
o matko, biedactwo... ale super, że mają jedno zdrowie dziecko.
To ja ze swojej strony mogę polecić kryminały medyczne autor Robin Cook
też czytałam polecam
Dziewczyny czy któraś czuje już coś w brzuchu ze strony maluszka???
ja chyba wczoraj pierwszy raz poczułam, I dziś rano wyraźny fikołek
teraz mam 15 tydzień + 3 dni, ale brzucha wogóle nie mam, we wszystkich swoich spodniach, dżinsach chodzę, wydaje mi się że dlatego tak szybko poczułam. jeszcze w 2 ciąży tak miałam, że koło 15-16 tygodnia, w 1 ciązy chyba czekałam do 24 czy 25 tygodnia, ale wtedy miała spory brzuch, dziecko miało więcej miejsca, więc nie czułam długo, niedawno w 3 ciąży, tez jakoś dopiero koło 19-20 tygodnia.
. Pllecam też trillery Karin Slaughter
właśnie czytałam, niedawno skończyłam wszystkie.
Camilla Lackberg- Czarna seria- ja lubię takie klimaty
o tak, to tez było fajne, ale szybko się skończyło
to chyba było tylko 7 tomów, mam w domu.