alunia87
Fanka BB :)
Wiele zależy od tego jak twój organizm spali ta glukoze.Ja na czczo mam 94
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiele zależy od tego jak twój organizm spali ta glukoze.Ja na czczo mam 94
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ale sprawdzalas później czy jest wszystko ok ?I inne badania źle wyszły?Miałam się tu nie odzywać ale napiszę bo już nie mogę wytrzymać tych waszych wypowiedzi. Miałam usg.. wspaniałe! Dziecko cud malina a wyniki Pappa - duże zagrożenie. Także to usg to se można gdzieś wsadzić
No to pisałam wcześniej ,ze dziewczyna w poczekalni zrobiła usg i test pappa i ten test pappa wyszedł bardzo źle ,a po amniopunkcji się okazało ,ze z dzieckiem wszystko w pożądku.ale w jaki sposób miałabym ja cokolwiek sprawdzić? Genetykiem nie jestem Amniopunkcja za 2 tyg a niczym innym sprawdzić się nie da bo te płatne za 2,5koła to też można sobie darować bo to gdybanie.
Inne badania- znaczy wszystkie usg i wyniki krwi wzorcowe.