reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Wiele zależy od tego jak twój organizm spali ta glukoze.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
No własnie. Ja na czczo mialam 98, po godzinie od wypicia 80, po dwóch 70. A mojej siostrze po godz wzrosło, czyli trend zupełnie odwrotny.
Jak bylam na listopadowych mamach to właśnie dziewczyna po badaniach inwazyjnych poronila wiec i w jedna stronę ryzyko i w druga...
Dlatego badania nazywają się "inwazyjne"
Dzis nie ogarnęłam tego wątku z terminami itd postaram sie jutro.
Dagi89
To idealna wiec nie wiem czemu decydujesz się na badania1,2
Ja się nie zamartwiam, tylko napisałam, bo piszecie, że komuś ginekolog polecał zrobić ale że inny mówił, że nie trzeba to on jest ten "cacy".
Mam inne zdanie i oczywiście że decyduje się na badania. Jak mi wyjdą pozytywne (na co liczę) to będę już miała pewność wszystkich możliwych mutacji i będę mogła spokojnie dalej być w ciąży. Szansa poronienia po tych badaniach to wg mojej genetyczki 1:1000
alunia87
Nie podejrzewam ,ze bym ten za 2,5 tyś zrobiła z krwi.mając beznadziejne wyniki pappa i super wyniki tego drugiego i tak w głowie by ci siedziało, że coś może być nie tak. No chyba, że tak ślepo wierzysz w jedne badania a w drugie wcale (na tyle, żeby je ignorować).
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz VegeMama każda inaczej ż nas czuje , mysli i reaguje i ma do tego prawo...moj wynik był 0,5 I zanim się zdecydowałam że nie zrobię testów Pappa byłam u 3 różnych ginekologow, podjęłam taką decyzję...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dagi89
Grzecznie zapytałam....Jak mi pokażesz dyplom studiów medycznych o specjalizacji genetycznej.
GENETYK uznał że jest źle i mam to czerwono na białym.