reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Wiele zależy od tego jak twój organizm spali ta glukoze.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

No własnie. Ja na czczo mialam 98, po godzinie od wypicia 80, po dwóch 70. A mojej siostrze po godz wzrosło, czyli trend zupełnie odwrotny.
Jak bylam na listopadowych mamach to właśnie dziewczyna po badaniach inwazyjnych poronila :( wiec i w jedna stronę ryzyko i w druga...

Dlatego badania nazywają się "inwazyjne" ;)

Dzis nie ogarnęłam tego wątku z terminami itd ;) postaram sie jutro.

1,2

Ja się nie zamartwiam, tylko napisałam, bo piszecie, że komuś ginekolog polecał zrobić ale że inny mówił, że nie trzeba to on jest ten "cacy".

Mam inne zdanie i oczywiście że decyduje się na badania. Jak mi wyjdą pozytywne (na co liczę) to będę już miała pewność wszystkich możliwych mutacji i będę mogła spokojnie dalej być w ciąży. Szansa poronienia po tych badaniach to wg mojej genetyczki 1:1000
To idealna :) wiec nie wiem czemu decydujesz się na badania

mając beznadziejne wyniki pappa i super wyniki tego drugiego i tak w głowie by ci siedziało, że coś może być nie tak. No chyba, że tak ślepo wierzysz w jedne badania a w drugie wcale (na tyle, żeby je ignorować).
Nie podejrzewam ,ze bym ten za 2,5 tyś zrobiła z krwi.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz VegeMama każda inaczej ż nas czuje , mysli i reaguje i ma do tego prawo...moj wynik był 0,5 I zanim się zdecydowałam że nie zrobię testów Pappa byłam u 3 różnych ginekologow, podjęłam taką decyzję...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry