SOMEONE
Fanka BB :)
@Dominika81 lista bardzo fajny pomysl [emoji4]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@SOMEON tez jestem za
@Lilumi gratulacje szczęścia Wam życzę
Tez mi sie moj slub cywilnu przypomnial.. Bylam wtedy w 6msc
Kurcze ja ide na usg w 11t3d boje sie ze za szybko ale na 18 musze miec wynik a potem nie bylo terminu juz
Piękna z Was para. Gratulacje! I wszystkiego co Najwspanialsze [emoji8]
Witaj Hajdii [emoji4]Cześć Dziewczyny
z racji, że śledźę forum już od dłużsego czasu i bardzo dużo ciekawych informacji dowiedziałam się od Was oraz również w kwietniu spodziewam się dzidziusia, bardzo bym chciała do Was dołączyć.
Pozwolę sobie krótko opisać co u mnie słychać żebyście mogły mnie ponać
Mam 30 lat i jestem w drugiej ciąży (pierwsza pozamaciczna). Jestem w 11 tygodniu i 1 d a termin porodu z OM mam na 23 kwietnia (choć na usg miałam już daty 21 i 27).W przyszłym tygodniu mam badania prenatalne, których nie mogę już się doczekać, chociaż strasznie się boję. Na sam początek to chyba tyle.
A ja mam zmiany na szyjce przedrakowe... Ostatnie badani A ok ...mam nadzieję że nic nie będzie dziecku bo przed ciąż A leczylam się właśnie na to.... ehhh zobaczymy...Aa ja mialam w maju wlasnie i mowilam dla lekarza to mowil ze narazie tamta cytologia moze byc i nie bedzie robil. A mozliwe zeby nadzerka zginela ?
Ale trafilam na takiego lekarza ze nawet piersi badal no w szoku bylam
@alunia87 wydaje mi sie ze powinien zrobic teraz jakos bo prawie rok minal
U mnie jest dalej i była przed ciążą.Raczej bez leczenia nie znika sama.Może lekarz o niej tylko nie wspomina.Muszę po ciąży zrobić z tą nadzerka porządek.Mój też badał piersi ,bo teraz nawet w książeczce o tym pisze.Aa ja mialam w maju wlasnie i mowilam dla lekarza to mowil ze narazie tamta cytologia moze byc i nie bedzie robil. A mozliwe zeby nadzerka zginela ?
Ale trafilam na takiego lekarza ze nawet piersi badal no w szoku bylam
@alunia87 wydaje mi sie ze powinien zrobic teraz jakos bo prawie rok minal