reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Jak widzę to mleko z masłem, miodem i z CZOSNKIEM to mi się cofa do góry śniadanie. Podziwiam że to paskudztwo pijecie. Mi mama raz coś takiego zaserwowała jak byłam mała. Nie pozwoliła powąchać i nie powiedziała co to.. po pierwszym łyku wyplułam na podłogę :D Ale się darła, że nie doceniam itd... [sama tego nie pija cwaniara]
Mnie m zmusil wczoraj ale od razu wiedzial ze jak da maslo to zwroce wiec tylko miod i czosnek z mlekiem. Fuj ale pilam...

reklama
dziewczyny ja mam juz oficjsknie 37 lat i a czuje sie na 57!!!
od tugodnia nie spalam przez ten kregoslup...insta life opaska mi nie pomogla ani kinesio tape :(
nie bylo wczoraj tej mojej gp...wec nam dzis popoludniu dzwonic...mam skonczony 10tydzien moze ta codeina nie zaszkodzi ...musze sie wyspac choc raz...
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Syrop podobno jest do d... sklad:

syrop glukozowo-fruktozowy, woda, koncentrat soku z czarnej porzeczki (1,36%), koncentrat soku z malin (1,36%), aromat, suchy wyciąg z czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, witamina C, substancja konserwująca: sorbinian potasu; cytrynian cynku.

Wiec lepiej pic syrop z malin i czarnego bzu cytryne i miod

Mam z tej serii do nosa spray i tab na gardlo

Czolo wysmarowalam vicks vapo rub i koszulke skropilam olbas oil i wdycham. Czuje ze sie oczyszcza

Rzeczywiscie beznadziejny skład...
Teraz jest sezon na czarny bez, można sobie samemu zrobic, albo kupic bardziejeko sok. U nas są w aptece, ja kupowałam z aceroli.
Czosnku z mlekiem też nie przełknę ;)

To tak jak ja- z tym że ja kończę w grudniu[emoji1] miałam plan urodzić 2 dzieci przed 30 - no prawie się udało[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, też mi się udał taki plan ;) aw grudniu 36.

Isabela - wszystkiego najlepszego!!! :) [emoji3]

Dziewczyny czy wy też tak macie, że wam łatwo nerwy puszczają? Wszystko mnie denerwuje! Z dzisiejszych np to Pani listonosz zostawiła wczoraj awizo w skrzynce pocztowej podczas gdy ja byłam w domu bo nigdzie nie wychodzę ze złamaną ręką. Powiedziała bratu (mieszka obok) że wczoraj mi awizo zostawiła... Nawet pindzie nie chciało się wyjść z auta i podejść do drzwi :[ Od razu zgłosiłam ją na poczcie a tam pani mi wmawiała, że mi na pewno dzwonek nie działa i żebym sprawdziła i że może powiedzieć pani listonosz żeby trąbiła... Ja mam na trąbienie do drzwi biec... grrr . Wcześniej rzucałam kur*ami i innymi przy mojej mamie i bratu którzy mnie uspokajali.
Nie tylko Ty tak masz. Mnie aktualnie doprowadza do szału teściowa, chociaż to akurat nic nowego [emoji6][emoji16]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry