IsabellaSimon
Fanka BB :)
ha ha to tak jak ja w pierwszej ciazyJa równo za miesiąc 30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha ha to tak jak ja w pierwszej ciazyJa równo za miesiąc 30
ja jak mnie ostatnio tak dopadlo to piłam mleko z miodem, masłem i czosnkiem i dużo się wygrzewałam, bardzo pomogłoJak ja się źle czuje to masakra, jeszcze mój w pracy do późna, padam. Cała zakatarzona, załzawiona, boli mnie gardło, do tego zgaga, i chyba boli mnie każdy mięsień. Podrzucajcie dziewczyny jakieś domowe sposoby na te wstrętne dolegliwości, w sobotę rocznica ślubu teściów a ja w takim stanie [emoji53]
To tak jak ja- z tym że ja kończę w grudniu[emoji1] miałam plan urodzić 2 dzieci przed 30 - no prawie się udało[emoji12]Ja równo za miesiąc 30
o kurka cud jakis -physio zadzwonil i mowi ze na 9.10 mnie moga umowic wiec pytam o druga klinike... i uwaga na dzis ma 7pm nie to zebym sie cudu spodziewala ale zawsze to cos
Syrop podobno jest do d... sklad:Dzień dobry[emoji4]
&pr*ena*len#$%- to całą seria dla kobiet w ciąży. Na pewno jest syrop i o ile dobrze pamiętam to krople na katar również. Spróbuj - może pomoże i nie będziesz się tak męczyć .
Miłego dnia dziewczyny[emoji4]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
A to spoznione ale szczere! [emoji512][emoji512][emoji512]dzieki dzis to 37l i 1d