reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Jak ja się źle czuje to masakra, jeszcze mój w pracy do późna, padam. Cała zakatarzona, załzawiona, boli mnie gardło, do tego zgaga, i chyba boli mnie każdy mięsień. Podrzucajcie dziewczyny jakieś domowe sposoby na te wstrętne dolegliwości, w sobotę rocznica ślubu teściów a ja w takim stanie [emoji53]

p19ucsqvyg9mlpha.png
ja jak mnie ostatnio tak dopadlo to piłam mleko z miodem, masłem i czosnkiem i dużo się wygrzewałam, bardzo pomogło

Cześć dziewczyny. U nas już ok, tylko katar został i opryszczka wyskoczyła, ale walczymy z tym. Nie cierpię tej mikstury. No może wersja bez masła przejdzie, czemu nie, ale z masłem jedyne co mnie czeka to spotkanie z toaleta. Wolę herbatę z miodem, cytryna i sokiem malinowym. Pije litrami podczas przeziębienia. Czy pomaga to nie wiem, ale lubię [emoji6]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Dzień dobry[emoji4]
&pr*ena*len#$%- to całą seria dla kobiet w ciąży. Na pewno jest syrop i o ile dobrze pamiętam to krople na katar również. Spróbuj - może pomoże i nie będziesz się tak męczyć .

Miłego dnia dziewczyny[emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Syrop podobno jest do d... sklad:

syrop glukozowo-fruktozowy, woda, koncentrat soku z czarnej porzeczki (1,36%), koncentrat soku z malin (1,36%), aromat, suchy wyciąg z czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, witamina C, substancja konserwująca: sorbinian potasu; cytrynian cynku.

Wiec lepiej pic syrop z malin i czarnego bzu cytryne i miod

Mam z tej serii do nosa spray i tab na gardlo

Czolo wysmarowalam vicks vapo rub i koszulke skropilam olbas oil i wdycham. Czuje ze sie oczyszcza

reklama
Do góry