reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Jak widzę to mleko z masłem, miodem i z CZOSNKIEM to mi się cofa do góry śniadanie. Podziwiam że to paskudztwo pijecie. Mi mama raz coś takiego zaserwowała jak byłam mała. Nie pozwoliła powąchać i nie powiedziała co to.. po pierwszym łyku wyplułam na podłogę :D Ale się darła, że nie doceniam itd... [sama tego nie pija cwaniara]
Mnie m zmusil wczoraj ale od razu wiedzial ze jak da maslo to zwroce wiec tylko miod i czosnek z mlekiem. Fuj ale pilam...

reklama
dziewczyny ja mam juz oficjsknie 37 lat i a czuje sie na 57!!!
od tugodnia nie spalam przez ten kregoslup...insta life opaska mi nie pomogla ani kinesio tape :(
nie bylo wczoraj tej mojej gp...wec nam dzis popoludniu dzwonic...mam skonczony 10tydzien moze ta codeina nie zaszkodzi ...musze sie wyspac choc raz...
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Syrop podobno jest do d... sklad:

syrop glukozowo-fruktozowy, woda, koncentrat soku z czarnej porzeczki (1,36%), koncentrat soku z malin (1,36%), aromat, suchy wyciąg z czosnku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, witamina C, substancja konserwująca: sorbinian potasu; cytrynian cynku.

Wiec lepiej pic syrop z malin i czarnego bzu cytryne i miod

Mam z tej serii do nosa spray i tab na gardlo

Czolo wysmarowalam vicks vapo rub i koszulke skropilam olbas oil i wdycham. Czuje ze sie oczyszcza

Rzeczywiscie beznadziejny skład...
Teraz jest sezon na czarny bez, można sobie samemu zrobic, albo kupic bardziejeko sok. U nas są w aptece, ja kupowałam z aceroli.
Czosnku z mlekiem też nie przełknę ;)

To tak jak ja- z tym że ja kończę w grudniu[emoji1] miałam plan urodzić 2 dzieci przed 30 - no prawie się udało[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, też mi się udał taki plan ;) aw grudniu 36.

Isabela - wszystkiego najlepszego!!! :) [emoji3]

Dziewczyny czy wy też tak macie, że wam łatwo nerwy puszczają? Wszystko mnie denerwuje! Z dzisiejszych np to Pani listonosz zostawiła wczoraj awizo w skrzynce pocztowej podczas gdy ja byłam w domu bo nigdzie nie wychodzę ze złamaną ręką. Powiedziała bratu (mieszka obok) że wczoraj mi awizo zostawiła... Nawet pindzie nie chciało się wyjść z auta i podejść do drzwi :[ Od razu zgłosiłam ją na poczcie a tam pani mi wmawiała, że mi na pewno dzwonek nie działa i żebym sprawdziła i że może powiedzieć pani listonosz żeby trąbiła... Ja mam na trąbienie do drzwi biec... grrr . Wcześniej rzucałam kur*ami i innymi przy mojej mamie i bratu którzy mnie uspokajali.
Nie tylko Ty tak masz. Mnie aktualnie doprowadza do szału teściowa, chociaż to akurat nic nowego [emoji6][emoji16]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry