reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny czy Wasze drugie polowki tez was do szalu doprowadzaja w ciazy???? no wszystko absolutnie wszystko mnie wkurza....i nic nie jest dobrze zrobione nawet jak jest dobrzewchodze do domu i krzycze....
No mój się stara.. a ja staram się to doceniać[emoji6] ale nie raz mnie tak wk... że mogłabym wyjść z siebie i stanąć obok[emoji35]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie nie Ty sie teraz oszczedzaj i go przyzwyczajaj bo i przy dziecku pomoc sie przyda a bedzie nauczony to bedzie mu latwiej
Wiem wiem, o to się nie martwię bo on już się nie może doczekać aż maleństwo będzie z nami :) zresztą na 99% wracamy w tym czasie do polski to przez jakiś czas będziemy odpoczywać razem po Anglii [emoji14]

wow:) hmmm no pewnie bedziesz tak 10 t 6d wg usg ale fakt oni leca wg OM -ja bede 13 ty 2d wg usg ale dla nicc 12t 5d. kurcze w pierwszej ciazy mialam duuzzzzzo wczesniej bo 11t2d ...a w yej ciazy wczesniej sie zglosilam i od tazu zabookowali scan...ale wlasnie z taka data...:(
No to mi w szpitalu wpisali dopiero na wg usg 13t6d a wedlug ostatniej @ 13t2d
Dobrze ze chodze prywatnie bo bym zeswirowala.

A wiecie mam taki pomysl bo teraz teoretycznie mam miesiac przerwy w usg u mojego doktora prywatnego i tak sie zastanawiam czy nie isc na usg gdzies indziej w miedzyczasie. Na gruponie sa oferty usg 3d za 79euro wiec to bardzo tanio a mi najbardziej chodzi o to zeby zobaczyc co z tym drugim pustym pecherzykiem bo sie naczytalam glupot w necie o tym zespole zanikajacego blizniaka ze sie teraz boje.. co myslicie?

nie nie Ty sie teraz oszczedzaj i go przyzwyczajaj bo i przy dziecku pomoc sie przyda a bedzie nauczony to bedzie mu latwiej
Dokladnie a w sumie to juz i tak pozno[emoji6]
Moj m od poczatku wiedzial.ze ja nie jestem z tych co uwazaja ze kobieta ma zapierniczac w domu a maz do pracy tylko chodzi wiec od poczatku m robi wszystko i wszystko potrafi, moze pewnych rzeczy nie zrobi tak dobrze jak ja ale juz wole zeby zrobil po swojemu a ja sobie poprawie niz mialabym sama. I na prawde jestem z niego dumna ze sprzata pierze gotuje prasuje okna myje itd. Doslownie potrafi zrobic wszystko[emoji4]

ano i dodam ze nie o prace chodzi ale bardziej o ciotke/mame ... ja mam urodziny za 2 tyg i zawsze robilam male party w domu znaczy ciotka z mezem i moi znajomi 2 pary...ale mi sie raz nie chce w tym roku poza tym bez mojego M.zrobic? niby da sie bo on weekendy pracuje...a jak powiem ze M.tez bedzie to ciotka strzeli focha ;) moze to i dobrze....???
chyba nic w tym roku nie zrobie....macie jskis pomysl?
Grypa zoladkowa. Odwolaj party na dwa dni przed
Albo sie ujawnij.

Wiem wiem, o to się nie martwię bo on już się nie może doczekać aż maleństwo będzie z nami :) zresztą na 99% wracamy w tym czasie do polski to przez jakiś czas będziemy odpoczywać razem po Anglii [emoji14]
A macie plan co bedziecie w pl robic?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.

Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuję [emoji22] trzymaj się Kochana... jeszcze wszystko przed Tobą...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziekuje Wam za to że miło mnie przyjęłyście i wspierałyście. Niestety musze sie z Wami pożegnać po dzisiejszym usg lekarz stwierdził ze ciąża obumarła i zaczyna stanowić zagrożenie dla mojego życia. Jutro z rana mam zabieg. To dla mnie straszne mam dopiero 21lat a juz takie nieszczęście mnie spotkało.

Moje kochane za Was bardzo mocno trzymam kciuki, za wasze skarby rowniez. Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie i maleństwa. W kwietniu bede o Was myślała i wpadnę Wam pogratulować Waszych pociech [emoji9]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuję... wiem co czujesz... pamiętaj że po burzy wychodzi slonce... Trzymaj się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Nadrobilam Was. U nas jako tako. Trochę mnie mdli. Mam nadzieję że wszytsko ok z dzidzia bo mam ostatnie myśli żeby iść spr na usg... Wczoraj zaczęliśmy szkole i przedszkole. Dziś dzień drugi. Zobaczymy jak wrażenia po.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A macie plan co bedziecie w pl robic?
Tak, obecnie jesteśmy na etapie kupowania mieszkania do remontu jak je trochę podrasujemy to sprzedamy i będziemy chcieli kupić pensjonat nad morzem a w miedzy czasie będziemy się starać o kredyt hipoteczny. Mój wróci na rynek nieruchomość a ja jeszcze nie wiem co zrobię ze sobą wszystko zależy od tego jak szybko uda nam się ruszyć z pensjonatem czy zdążymy przed zakończeniem mojego macierzyńskiego :)

Tak, obecnie jesteśmy na etapie kupowania mieszkania do remontu jak je trochę podrasujemy to sprzedamy i będziemy chcieli kupić pensjonat nad morzem a w miedzy czasie będziemy się starać o kredyt hipoteczny. Mój wróci na rynek nieruchomość a ja jeszcze nie wiem co zrobię ze sobą wszystko zależy od tego jak szybko uda nam się ruszyć z pensjonatem czy zdążymy przed zakończeniem mojego macierzyńskiego :)
Jak otworzysz pensjonat to daj znać. Zrobimy Ci nalot :)

Wow... mogłabym mieszkać nad polskim morzem - kocham tam odpoczywać. Marzy mi się aby pojechać w przyszłym roku na 10-14dni bo do tej pory jeździliśmy tylko na 7 bo na więcej nas nie było stać.
Jak otworzysz pensjonat to daj znać. Zrobimy Ci nalot :)

Jestem za[emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to super pomysl.i duza inwestycja! Ja tez kocham morze (teraz mieszkam w lini prostej jakis kilometr od morza ale w pl rodzinka z samego poludnia wiec ciezko by bylo nad morze sie wyprowadzic...

Do góry